Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek0814

Miesiac bez sexu a on nic....

Polecane posty

Gość groszek0814

Witam wszystkich!!! Mam 18lat i jestem z partenrem który ma 29lat na poczatku naszej znajomości kochalismy sie pare razy dziennie sam inicjował zbliżenia po pół roku zwiążku zaszłam w ciąże na pocztaku było jeszcze ok gdzieś w połowie ciąży już te zbliżenia były żadsze i bez jego inicjacji... Gdy urodziłam dziecko były jeszcze żadsze . teraz jestem 9 mieseicy juz po porodzie kochamy sie raz na miesiac to jest dobrze nawet jak ja coś chce zacząć to mówi mi:"zmęczony jestem ", "głowa mnie boli" itd. Nic wogóle sie mną nie interesuje . Ja niewiem czy może ma inna i już wogóle go nie pociągam . przytyłam w ciąży troszke ale potrafie sie dobrze ubrać i nie jestem najbrzydsza :p , jeste jeszcze paru facetów którym sie podobam. Co o tym sądzicie -pomóżcie mi.....

Gość jkjkjkzjd
sadzimy ze to wymyslilas :) a gdy by nawet to nic nowego :)

Gość groszek0814
to jest moje zycie .... widze ze nikt nie uwierzy ja juz naprawde amm tego dosyc -naprawde chciałabym zrobić cos zeby sie to zmieniło

Gość ministrand
nie napisałaś gdzie mieszkacie

Gość groszek0814
powiem tak duzi przeszlam w zyciu i nie jestem przecietna 18-stka wiek sie malo liczy ....

Gość kołysek
moon strak con amor stand to drama

Gość groszek0814
a no własnie czy mam juz przekreslic ten zwiazek?

trzeba po prostu porozmawiac z partnerem co sie dzieje, moze duzo pracuje i faktycznie nie ma ochoty. wydaje mi sie ze jezeli by cie zdradzal to bys sie domyslila skoro to trwa juz tak dlugo .

Gość ;p;aaaaaaaa
za naukę się wez a nie seks ci w głowie!

ludzie to są śmieszni. kurde , jak ktos ma sie glupio wypowiadac to niech sie wogole nie wypowiada.

18 lat.... dziecko..... a mówią że chłop chujem myśli..... zaszyj lepiej cipę dziecko, bierz się do nauki, bez wykształcenia w tych czasach ciężko o robotę, a bobaska trzeba utrzymać :)

Gość takajaatya
Może sex był częstszy bo chciał dorobić sie dziecka?

Gość groszek0814
ja szkoly nie przerwałam z powodu ciazy za niedlugo koncze liceum profilowane o klasie policyjnej .... moze i dlatego ale na poczatku nie chcial miec dziecka...

Gość gość
smarkata z starym dziadem i się dziwi ze jej już nie chce pewnie na boku obydwoje macie po parę osób do bzzz