Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prem

krosty na penisie

Polecane posty

Gość prem

Witam od pewnego czasu borykam si z problemem krost na penisie a dokadnie na napletku , najczciej wychodz po stosunku na nastpny dzien i swedza , po raz pierwszy poszedlem do lekarza i dostalem masc przeciwgrzybiczna , pomoglo miesiac pozniej znowu ten sam problem i znowu masc , juz paranoicznie dbamy z moja partnerka o higiene niestety nic nie pomaga , krosty wychodza i swedza nie po kazdym stosunku , dodam ze moja partnerka byla wielokrotnie u gin ( bierze tabletki hormonalne) , czy w zwiazku z tym mozna uwazac , ze ja i moja partnerka mamy jakas odmiane grzybicy czy cos podobnego , dzieki za ewentualna podpowiedz i porady hej

Partnerka powinna brać po każdej miesiączce tabletki na odbudowanie flory bakteryjnej.

taka grzybica zdarza się często i jeżeli dobrze się jej nie wyleczy, a zaleczy, to lubi szybko wracać.

Gość prem
oki dzieki bardzo , czy moze orientujesz sie jak dlugo powinnlo sie taka masc stosowac , lekarz twierdzi ze kilka dni ....i tak uzywam

Maść pewnie kilka dni, ale dziewczyna koniecznie niech załatwi sobie te tabletki. Ja biorę Lactovaginal. To właściwie nie są tabletki, tylko czopki dopochwowe.

Gość prem
oki sprobowac warto i tak tez zrobi , coz mieszkami w UK nioestety lekarze pierwszego kontaktru to niestety beznadzieja , maja swoje forum gdzie wpisuja objawy i jaki lek przypisac ....coz takie forum to moim zdaniem rewelacja , oszczedzam mnostwo czasu hejka i dzieki raz jeszcze ....a badania swoja droga hehe