Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrocilamnaforum

Mamy 3 latków zapraszam do rozmowy:)

Polecane posty

Dobry wieczór. Zapraszam mamy 3 latków do rozmowy:) Jak Wasze Pociechy w przedszkolu? Ja jestem zadowolona, chyba trafiły mi sie extra opiekunki. Jeszcze w wakacje, poczatek sierpnia zaprowadziłam córkę do przeszkola na 2 h, tak, żeby się zaaklimatyzowała, miała być 2 h a po 30 min miałam tel ze córka płacze i chce do mamy ;/ zmieniłam przedszkole, cudem udało mi się znaleźć miejsce w innym. Wczoraj była pierwszy raz, wybiegała z usmiechem na twarzy, była tylko 2 h Dziś 4 i też była zadowolona. Nie płakała, jadła z dziećmi, bawiła się :) Dumana jestem no:D Jak jest u Was? :)

Gość gufikolka
zmienilas przedszkole bo dziecko plakało??????????????????? litosci:O

Gość Nie badz naiwna!!
moja byla juz 3 dzien p 8 godzin i tez nie placze, cieszy sie, je i ladnie bawi wiec nie przezywaj juz tak ps.zmienic przedszkole bo dziecko raz!!! plakalo to dla mnie kuriozum!!

zmieniłam bo nie podobało mi się podejście opiekunek do dzieci (byłam tam ok 20 min, ) bo dziecko będąc pierwszy raz znudziło sie po 30 min:) mam porównanie z tym przedszkolem. :)

Gość Nie badz naiwna!!
jasne, znudzilo:O

Gość elokod
Kolejna przewrazliwiona na punkcie swojego bachora pierdolnieta mamuska Spadaj kobito.

Gość do autorki tego tematu
w przedszkolach tępa strzalo nie ma opiekunek-sa nauczyciele wychowania przedszkolnego

Gość do autorki tego tematu
a ty masz? bo jak chcesz dalej mlaskac na temat swojego dzieciaka to lepiej idz spac

Gość mama 3latki
WITAJ, jestem mamą 3latki ale moja córka nie chodzi do przedszkola:)

Gość alibkakaksjs
moja corka to wetereranka juz trzecia grupa. Najpierw dwa lata zlobke a teraz przedszkole. Ma duzo starych kolezanek wiec uwilbia chodzic.

Gość alibkakaksjs
iler placicie za przedszkole?

Gość do autorki XXXXXXXXXXX
Mam synka 4 lat. Rok temu zacząl chodzić do przedszkola na początku bardzo płakał

Gość mamaaaaaaaaaaaa
moja ma 3,5 roku, tak abrdzo chciala chodzic do przedszkola, a jak poszła to płącz codziennie rano histeria :-( nie wiem co robic niby w przedszkolu ladnie sie bawi, łądnie zjada wszytko jest grzeczna jak ją odbeiram to nieraz wqidac ze płakala mopwi ze fajnie jest a mimmo to nie chce isc

Widać że podszyw, wystarczy wejść w profil i widać różnicę. Ludzie to chyba się nudzą ;/ Ja też jestem zadowolona z przedszkola i wcale się nie dziwie że zmieniłaś. My płacimy 300zł .

Gość kupiłam laptopiczka
400 zł prywatne. Wszystkie dodatkowe zajęcia w cenie. Zadowolona jestem. Zero płaczu, narzekania, dziecko biegnie z uśmiechem na buzi. pozdrawiam

A mój zostawać nie chce ale jak go odbieram to jest zadowolony i się pyta czy jutro też może przyjść. Wczoraj i dzisiaj płakał, żebym nie szła ale pani mówiła, że zaraz przestaje i ładnie się bawi. Zawsze jak wracamy z przedszkola to zachodzimy na plac zabaw i lody :) Chodzi do prywatnego ale koszt z wyżywieniem wychodzi tylko jakieś 240 zł no i teraz na początku zapłaciłam składkę 108 zł - 60 zł na artykuły papiernicze i 48 zł na książki. Jeszcze ma dojść ubezpieczenie.