Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizdecydowana...20

rozum czy serce?

Polecane posty

Gość nizdecydowana...20

Witam wszystkich! Moze ktos jeszcze nie spi i mialby ochote dac mi jakas radę... Chodzi o to, ze dwa tygodnie temu rostałam sie z chlopakiem, ale on chce teraz znowu do mnie wrocic i robi wszystko, zeby ta bylo, ogolnie juz bedac z nim ie wiedzialam co do niego czuje i nigdy mu nie powiedzialam, ze go kocham, tylko ze ja przez ten czas, gdy nie bylam z nim pozalam kogos, kto mnie zauroczyl. i teraz mysle o nim. A problem w tym, ze mojego bylego, nawet moi rodzice polubili, kochal mnie(kocha), jest odpwiedzialny, dosc dobrze zarabia, a zaimponowal mi ktos, kto robi ciemne interesy, ma znajomych Z jakichs grub przestepczych, nie pracuje a ma pieniadze (nie chce wiedziec nawet czym sie zajmuje), tylko jak ze mna sie spotyka zachowuje sie calkowicie inaczej, mamy morze temato i ogolnie moglabym z nim non stop spedzac czas... I co mam zrobic, posluchac rozumu i wrocic do bylego, czy jednak serca, ktore jest nie poprawne...;(

Jak lubisz chodzić na widzenia do pierdla, chcesz poznać grypserę, wejść w miłe środowisko, mając szansę NAWET niekiedy porozmawiać z Prokuratorem- wybierz tzw. "serce"

Gość niezdecydowana...20
Wiem, ale chciałam mieć potwierdzenie, ze nie warto. Może to chwilowe zuroczenie, albo imponacja nim, bo dotej pory nie mialam kontaku z az takim czlowiekiem. Dwa spotkania i poznanie ludzi, o ktorych nawet normalny czlowiek w telewizji nie slyszal... mam nadzieje, ze przynajmiej szybko mi przejdzie i zapomne o nim.

Szczerze mówiąc, podejrzewam, że np. sławny pan Marcin P. jest uroczym człowiekiem i fajnie mieć takiego kumpla. Ale raczej nie chciałbym być Jego najbliższą rodziną.

Gość brewiarz
ja na twoim miejscu bym się nie zastanawiał chłop ma kasę , w końcu , prędzej czy później ktoś go załatwi i kasa dostanie się tobie do tego masz o czym z nim porozmawiać jesteście z takich samych grub spolecznych więc jesteście sobie pisani