Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalafior90

Jestem krótkodystansowcem, szukam wyjścia

Polecane posty

Gość Kalafior90

Witam, otóż jestem krótkodystansowcem, mój stosunek trwa zwykle kilka minut. max 5. Dziś ulżyłem sobie i nie wiem ile to trwało, ale bardzo krótko. Wydaje mi się że jest to problem z moją psychiką, gdyż miałem okresy gdzie potrafiłem się kochać ponad 30 minut, a teraz w życiu mi się bardzo nie wiedzie. Czy są może jakieś sprawdzone leki albo jakieś zioła na uspokojenie? Chciałbym to wypróbować. Jeśli to nie zadziała ruszam do lekarza.

Leki dostaniesz u lekarza, wcześniej po nie nie sięgaj. Jeśli przez jakiś czas się masturbowałeś, to przestań, bo w ten sposób uczysz organizm, że jak najszybciej ma osiągnąć wytrysk. Nam pomogły ćwiczenia. Dziewczyna cię pieści, a kiedy jesteś już blisko, przestaje i ściska żołędź. Kiedy podniecenie minie, pieści cię znowu i powtarzacie schemat. Powodzenia:)

"a kiedy jesteś już blisko, przestaje i ściska żołędź" To się chyba nazywa dendrofilia. 😴

Gość Kalafior90
Nie sądzę by jakieś lekkie leki przeciwstresowe mogłyby mi zaszkodzić, a może pomóc więc dlaczego nie spróbować ? Tak samo z ziółkami. Masturbuję się teraz dosyć rzadko teraz, raz na 2-3 tygodnie i jestem w tej chwili singlem. Może ktoś się wypowiedzieć na temat tych proszków i ziółek ?

Gość Kalafior90
Climax control ? Chętnie tego spróbuję. Ile tabletek jest w opakowaniu ?? Czekam na więcej odpowiedzi.