Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrBe

Problem.Doradźcie!

Polecane posty

Gość PiotrBe

Moja żona po ciążach nie jest juz tak ciasna jak kiedyś i mimo moich 18cm i 15cm obwodu czuje luz kiedy się kochamy. Postanowiłem z nią o tym porozmawiać i doszliśmy do wniosku,że spróbujemy seksu analnego. Spodobało się jej za pierwszym razem,więc powtorzylismy to następnego wieczora.Wszystko było dobrze do rana,gdy obudziła mnie,żeby pokazać co się stało przez noc.Łóżko było zasrane,niestety oddała mimowolnie kał w nocy :-/ Gdy sytuacja powtórzyła się następnej nocy,żona poszla do lekarza. Wróciła ze łzami w oczach i powiedziała,co lekarz stwierdził: uszkodzenie zwieracza co skutkuje dożywotnim nietrzymaniem kału i zalecił noszenie pieluchimajtek. Momentalnie mnie skrecilo,jak to się mogło stać?Żona twierdzi,że nic ją nie bolało,miała orgazm.Ja byłem delikatny nie wkladqlemy całego i uzywalismy dużo zelu. Jestem załamany!!Co mam teraz zrobić,zostać z żona i kochać się analnie ryzykując obsranie członka(seks dopochwowy nie daje mi ani jej żadnej satysfakcji) czy rozwiesc się z nią i poszukać partnerki z ciasna dziurka? Dodam,że mam z nią 3 dzieci które bardzo kocham...ale nie wiem czy dalej mogę z nią być. POMÓŻCIE!!!

śmieszna, zmyślona historia bez polotu. a nawet gdyby była prawdą zabiłabym takiego skurwysyna co mi za przeproszeniem dupę rozpieprzył i poszedł pukać ciasne.

Co tam! Miałam gorsza historie :P Budze się rano po upojnej nocy, podnosze koldre żeby wstać, patrzę - a tam całe przescieradlo w jakichś szarych plamaach! Myślę sobie - co jest? Trącam faceta czule w czołko żeby się obudził a tu "slllopfff!" i czaszka mu się zapadła!!!

Gość :::zaszokowany:::
Nei nei, przeleciałaś jakiegoś Zombiego?