Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKAAAA77

tabletka wczesnoporonna ta do 150h???

Polecane posty

Gość MONIKAAAA77

Witam przedwczoraj wspolzylam bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku we mnie i trwalo kilka minut. Wczoraj znów dalismy sie poniesc sie emocjom i doszlo do stosunku przerywanego . Zastanawiam sie czy nie zamowic tabletki 120 h po co o tym myslicie? ;/ Boje sie bardzo bo nie moge teraz byc w ciazy... A nie wiem kiedy mialam dni plodne ... poniewaz odstawilam tabletki antykoncepcyjne 28 dni temu okresu jeszcze nie mam bralam je tylko przez 2 msc ... Jak myslicie powinnam zamowic ta tabletke aby uchronic sie przed ciaza?

Aby uchronić się przez ciążą? Powinnaś podwiązać sobie jajniki, aby Bogu ducha winne dziecko uchroniło się przed taką matką.

Gość azu
Myślę że przede wszystkim to się powinniście zabezpieczać a nie dawać ponosić emocjom. A co to za tabletka to 150godz?

Gość MONIKAAAA77
tabletka nazywa sie ellaOne

Gość azu
Moim zdaniem bez sensu ale jak cię tak dalej będą emocje ponosić to lepiej wrócić do tabletek anty. Nie po każdym przerywańcu zachodzi się w ciążę ale jeśli masz tak schizować to trzeba się zabezpieczyć.

Gość ale jesstes glupia
zanim zaczniesz uprawiac sex z fracetem to dowiedz sie jakie moga byc tego konsekwencje! trzeba sie zabespieczac a nie zamawiac jakies tabletk wczesnoporonne!

Gość he????
ja rozumiem peknie prezerwatywa i ide po tabletke. Ale zupelnie nie rozumiem: teraz nie moge byc w ciazy... dalam sie poniesc emocjom. Ile ty masz lat kobieto?