Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????????????????/

kasjer walutowy- płaca

Polecane posty

Gość ????????????????????????/

ile zarabia kasjer walutowy w kantorze? Chcę pójść na kurs, ale nie wiem czy warto...

Gość gość
kazdy wlasciciel kantoru wymaga przeszkolenie tylko ostatnio we wlasnym zakresie musisz zrobic a potem dopiero zglos sie do pracy!tak przynajmniej było w moim przypadku.wolałam zrobić online tym bardziej ,że jesli chodzi o materiał szkolenia nie ma ŻADNEJ roznicy niz stacjonarnie. ja robilam tutaj http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multimedialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ dostałam zaświadczenie i moj pracodawca zaakceptowal;) TAK CZY SIAK MAM PRACE I JESTEM MEGA ZADOWOLONA;)

Gość gość
Ceny sa rozne tego szkolenia i te stacjonarne sa drozsze bo wchodza dodatkowe oplaty np catering.nie naleze do oszczednych ale racjonalnie mysle wydajac kase na edukacje.jesli szkolenie programem jest zblizone to jestem za e-learningiem! Przemysle ta oferte:-)

Gość gość
heh niezle sie dałam naciagnać na szkolenie za 450 zł z kasjera stacjonarnie!!naiwniara ze mnie, ja widze ,że firmy ułatwiaja zycie dzieki swoim platformom edukacyjnym!

Gość gość
Popieram.jak mozna zaoszczedzic nic nie tracac a tylko zyskujac to jestem za!z tego co wiem to Kurs kasjera jest niezbedny w kazdej pracy!

Gość gość
jest potrzebny fakt!

Gość gość
uprawnienia kasjera potrzebne sa w kantorze, bankach, instytucjach finnansowym firmach i wszedzie gdzie masz do czynienia z gotwka!!u nas w punkcie finansowym 4 pracownikow przeszło to szkolenie ostatnio w formie e-learning bo szef by nie tracił wysylajac nas na 3 dni bo kto by pracowal w wtedy jak biuro czynne 6 dni.nikt nie narzekał, wiedza jest mega, zgodna z ustawa.

Gość gość
to prawda wygoda 100% u nas tez ostatnio szkolą w formulrze e-learning z bhp robili dla cąłego zespołu.każdy robił przez weekend u siebie w domu, na spokojnie bez stresu.

Gość gość
W nowym roku beda drozsze te szkolenia jak wynika ze strony.wszystko idzie w gore a do tego malo firm ma w tej formie.e.learning sie rozwija dopiero.Mam akurat podroz do domu pociagiem to zrobie go skoro mozna przez komore.

Gość gość
Ja robiłam Szkolenie z kasjera we własnym zakresie za 500zł w pewnym mieście.2mięs stażu i mi się zwróciły koszt więc to co polecasz się opłaca.szkoda że nie trafiłam wcześniej.na bank warto go zrobić

Gość gość
A ja właśnie to szkolenie zrobiłam.nie ma co dac się naciagac na szkolenia wyjazdowe i płacić za catering nocleg itd. Po wysłaniu 10cv na 8 dostałam odpowiedz.polecam każdemu kto myśli poważnie o znalezieniu pracy

Gość gość
to szkolenie jest bardzo praktyczne. ja potrzebowałam się pzreszkolić na weekend i nie mogłam znależć wyjazdowych. zamówiłam to od reki dostała dostepy i przez 2 dni zrobiłam i zdałam testy i egzamin na platformie. polecam każdemu z czystym sumieniem.

Gość gość
Pracuję w branży 20lat i na nie jednym szkoleniu byłam stacjonarnych. To zrobiłam z ciekawości i byłam w szoku że tak dużo wiedzy.a i zarabiam różnie.zależy od utargu

Gość gość
Czy aby zostac kasjerem walutowym i ukonczyc kurs trzeba miec wyksztalcenie min srednie?

Gość kantor

http://kantortarnobrzeg.pl  Masz kurs? Pisz