Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ????????????????????????/

kasjer walutowy- p艂aca

Polecane posty

Go艣膰 ????????????????????????/

ile zarabia kasjer walutowy w kantorze? Chc臋 p贸j艣膰 na kurs, ale nie wiem czy warto...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kazdy wlasciciel kantoru wymaga przeszkolenie tylko ostatnio we wlasnym zakresie musisz zrobic a potem dopiero zglos sie do pracy!tak przynajmniej by艂o w moim przypadku.wola艂am zrobi膰 online tym bardziej ,偶e jesli chodzi o materia艂 szkolenia nie ma 呕ADNEJ roznicy niz stacjonarnie. ja robilam tutaj http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multimedialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ dosta艂am za艣wiadczenie i moj pracodawca zaakceptowal;) TAK CZY SIAK MAM PRACE I JESTEM MEGA ZADOWOLONA;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ceny sa rozne tego szkolenia i te stacjonarne sa drozsze bo wchodza dodatkowe oplaty np catering.nie naleze do oszczednych ale racjonalnie mysle wydajac kase na edukacje.jesli szkolenie programem jest zblizone to jestem za e-learningiem! Przemysle ta oferte:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh niezle sie da艂am naciagna膰 na szkolenie za 450 z艂 z kasjera stacjonarnie!!naiwniara ze mnie, ja widze ,偶e firmy u艂atwiaja zycie dzieki swoim platformom edukacyjnym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popieram.jak mozna zaoszczedzic nic nie tracac a tylko zyskujac to jestem za!z tego co wiem to Kurs kasjera jest niezbedny w kazdej pracy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest potrzebny fakt!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uprawnienia kasjera potrzebne sa w kantorze, bankach, instytucjach finnansowym firmach i wszedzie gdzie masz do czynienia z gotwka!!u nas w punkcie finansowym 4 pracownikow przesz艂o to szkolenie ostatnio w formie e-learning bo szef by nie traci艂 wysylajac nas na 3 dni bo kto by pracowal w wtedy jak biuro czynne 6 dni.nikt nie narzeka艂, wiedza jest mega, zgodna z ustawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda wygoda 100% u nas tez ostatnio szkol膮 w formulrze e-learning z bhp robili dla c膮艂ego zespo艂u.ka偶dy robi艂 przez weekend u siebie w domu, na spokojnie bez stresu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W nowym roku beda drozsze te szkolenia jak wynika ze strony.wszystko idzie w gore a do tego malo firm ma w tej formie.e.learning sie rozwija dopiero.Mam akurat podroz do domu pociagiem to zrobie go skoro mozna przez komore.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja robi艂am Szkolenie z kasjera we w艂asnym zakresie za 500z艂 w pewnym mie艣cie.2mi臋s sta偶u i mi si臋 zwr贸ci艂y koszt wi臋c to co polecasz si臋 op艂aca.szkoda 偶e nie trafi艂am wcze艣niej.na bank warto go zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja w艂a艣nie to szkolenie zrobi艂am.nie ma co dac si臋 naciagac na szkolenia wyjazdowe i p艂aci膰 za catering nocleg itd. Po wys艂aniu 10cv na 8 dosta艂am odpowiedz.polecam ka偶demu kto my艣li powa偶nie o znalezieniu pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to szkolenie jest bardzo praktyczne. ja potrzebowa艂am si臋 pzreszkoli膰 na weekend i nie mog艂am znale偶膰 wyjazdowych. zam贸wi艂am to od reki dosta艂a dostepy i przez 2 dni zrobi艂am i zda艂am testy i egzamin na platformie. polecam ka偶demu z czystym sumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pracuj臋 w bran偶y 20lat i na nie jednym szkoleniu by艂am stacjonarnych. To zrobi艂am z ciekawo艣ci i by艂am w szoku 偶e tak du偶o wiedzy.a i zarabiam r贸偶nie.zale偶y od utargu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy aby zostac kasjerem walutowym i ukonczyc kurs trzeba miec wyksztalcenie min srednie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kantor

http://kantortarnobrzeg.pl聽 Masz kurs? Pisz

Udost臋pnij ten post