Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majk_aa

Opuchlizna po wyrwanym zębie

Polecane posty

Gość majk_aa

Dziewczyny czy któraś z Was moze mi cos poradzić na straszna opuchlizne? Wyrwałam 3 dni temu zęba i na drugi dzień strasznie spuchałam, na trzeci jeszcze bardziej az boje sie jutro popatrzyc rano w lustro. Mam spuchnieta polowe twarzy, nawet oko jest opuchniete, oglnie nic mnie specjalnie nie boli ale nie moge ruszac ani dotknąć opuchnietego policzka bo to strasznie boli. Czyt to normalne, najgorsze ze jest gorzej a nie lepiej, nie moge wyjsc z domu bo wygladam tragicznie? czy ktos był w podobnej sytuacji?

Gość Andzia z parku
Może zadzwoń do swojego dentysty i się spytaj....

Gość hej ja tak miałam!
to norrmalne ja byłam przez tydzien opuchnięta, a prawie przez 2 bolała mnie głowa. więc się nie przejmuj i żadnego płukania szałwią, normalnie dbaj o higienę jamy ustnej czyli pasta do zębów, nie płucz tylko płynem do ust dopóki sie nie zagoi. idź na kontroolę aby stomatolog sprawdził czy nie zrobił ci sie zębodól. powodzenia

Gość fdgsfdgsdfgs
ja bym poszła do lekarza- miałam 4 razy wyrywany ząb i zadnych problemów, zero opuchlizny. normalnie jadłam i piłam po paru godzinach, a po tygodniu wszystko było całkowicie zagajone

ie to nie jest normalne, ja wyrywałam 2 zeby na raz u dentysty do aparatu ortodontycznego i nic mnie nie bolało , zero opuchlizny, współczuje.