Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EgoonOlssen

poznam sympatyczną kobietę

Polecane posty

Gość quuurczak
jak to cisza? a ja? :P

Gość quuurczak
przecież wysłałam 2. z pytaniem :P i zero odzewu :P

Gość quuurczak
dostałam IGNORA :( ech..

sprawa taka-poważna teraz jestem. jeżeli masz firmę .z powodu braku finansowego wpadasz w zadłużenie i nie oplacasz zusu przez 3 miesiace.przychodzi pismo ze masz z 2 tygodnie na uregulowanie kwoty.w tym czasie..nie masz ksiąg przychodu i rozchodu ,bo ma księgowa ,której też wisisz kesz i nie odda Ci przed uregulowaniem.adres firmy i zameldowania to adres znajomych -bo swojego nie masz(a oni z dobrego serca pomogli).i Ci znajomi nic nie wiedza o kłopotach z nieplaconymi skłakami. dostajesz w koncu pismo ze komornik wchodzi na wszystko co masz chyba ze sprawa ulega rozwiązaniu przez zaplate lub przedawnienie(nie masz nawet nazwiska -bo firma zus ogólnie Cię informuje) jedyne polubowne zalatwienie sprawy-to zebranie dochodów czlonków rodziny tych znajomych i tych ksiąg od ksiegowej... co zrobić???? przyjaciółka mnie pyta-nie wiem co doradzić.

no nie mam co Ci Eguś wybaczać:) po prostu podzieliłam się kłopotkiem... no martwię się o nią... ale nie odpowiedziałeś czy się stęskniłeś....?więc?:]