Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EgoonOlssen

poznam sympatyczną kobietę

Polecane posty

Witam......... ....................................... .................................................... Właśnie odwiedził mnie wujek-Kac i ciocia Migrenka...jak ja nienawidzę tych zjazdów rodzinnych...:O:O:O..... ps.Witaj Eguś..co u Ciebie?

...muszę się z Wami czymś podzielić.... a mianowicie założyłam sobie konto na pewnym portalu randkowym.i jest tam opcja-czy intelekt partnera jest dla ciebie ważny? i jak czytam to mnie zalewa .....nie wiem co...ale to chyba furia?? na ok 40 profilach ,które przeczytałam panowie piszą-NIEWAŻNY!!! no ja rozumiem,że najlepiej mieć pod bokiem głupią babę,która bez słowa poda gazetę,założy mu kapcie i gorący obiadek podstawi pod nos z uśmiechem na ustach-ale wiecie co??? TO JEST ŻAŁOSNE.

pewnie 99% to za dużo, ale patrząc ogólnie na tendencje, to widać, że mieć kobietę na raz jest ,,modne,,

skoro Jesteś staroświecki....to znaczy,że wiekowy???:o taki we wszystkim ???..każdej dziedzinie życia?...no ale chyba nie dziadek przecież?,,,, a masz dzieci?jeśli mogę się dowiedzieć:x

:) dziękuję:) i jednocześnie gratuluję:) ja dzieciątek nie posiadam......a bardzo chciałabym mieć syna..a najlepiej dwóch naraz....to takie tam maleńkie moje marzenie.....:x... a teraz muszę pożegnać wujka Kacyka i cioteczkę Migrenkę i przejdę się w tym celu do lasu...:o:o..

matko.... nawet to nie pomogło:O:O:O:O...... daaawno tak mnie głowa długo i uciążliwie nie bolała.... już sama nie wiem-tabletkę drugą czy może klina??..:O...

cześć... my to przypadkiem na tej samej imprezie nie byłyśmy?,,,, straszne mam samopoczucie.....biorę tabletkę-na alkohol mnie odrzuca.. ale co się pobawiłam i wytańczyłam to moje;).........