Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkiniaa97

Moja mama robi zakupy w biedronce

Polecane posty

Gość kkiniaa97

A ja nie chce jeść tego jedzenia jak ja namówić by kupowała gdzie indziej?

Gość kkiniaa97
Uczę się

Gość ulalalak
a jakie tam jest jedzenie?

Gość kkiniaa97
nwm

Gość kkiniaa97
Ciesze się ale jak ja namówić?

No wstrzasające...ja tez tam kupuje.. pomidory mają pyszne i tanie, tak jak wiekszosc warzyw; łosos świezy na tackach jest znacznie smaczniejszy niz gdzie indziej mniam, ale pieczywo wole z piekarni lubaszka :) Dziewczyno... przesadzasz...

Gość Uroczy Szymuś
Tak jak zasugerowała koleżanka wyżej, powinnaś matce zwrócić uwagę na to, by kupowała w stonce tylko niektóre kategorie produktów.

Gość pasikonik_na_łechtaczce
wpolczuje ci, tylko totalna biedota , degeneraci i wykolejency żrą syf z tego gownianego sklepu

Gość kkiniaa97
Eh wiedziałam że nie znajdę zrozumienia:/ ;

Gość Minimillgłg
pasikonik a widziałeś jakie fury parkuja przed biedronka ;D WĄtpię by Cię stać na takie było, szlachcicu

nie wiedziałam że to wstyd kupować w Biedronce. Forum jak widac óczy

Gość Rubinowaaaa..
No i ??? tak autorko masz u mnie zrozumienie myslisz ze pieniazki z nieba ida no i jeszze pozostaje pewnie kwestia ze 'wstyd' :o , daj sobie na luz... idz do pracy i docenisz to co robi dla ciebie mama

Ja o tym, że robienie zakupów w Biedronce jest wstydem dowiedziałam sie z Kafe :D 70% Polaków robi tam zakupy. Twoja mama na pewno sie stara żebyś miała wszystko czego potrzebujesz.

Gość 38273283
ja robie zakupy w biedronce niemal wyłacznie od 8 lat, i tez zanim nie weszłam na to forum dla kretynów nie wiedziałam nigdy że to wtyd

Gość jesteście głupie............
Od jakiegoś czasu Biedronka zmieniła się o 180 stopni na lepsze. mają bardzo dobre i atrakcyjne cenowo towary :) Tak ze powiedzenie kaczora zupełnie się zdezaktualizowało

Gość hehh
do pasikonik_na_ ty wiedze czerpiesz z obiegowych opinii, czy kompleksy leczysz ? tam rozni ludzie robia zakupy, jeden wydaje 10zl, drugi 1000zl. stoja auta za 200tys. I za 2000tys. towary sa za grosze I tez z gornej polki-orginalne. moja sasiadka pomyka tam rowerkiem, a na podjezdzie u niej stoi audi -locha osemka. I takich przykladow jeszcze moge mnozyc. jedynym minusem jest to, ze karta nie mozna placic. wiec pierdolnij sie w leb zanim zaczniesz bredzic takie smutki.

Gość Biedronka nie jest zła
A co z ceną popularnych wędlin? Z naszego rankingu wynika, że nie jest najważniejsza. Już za 13 zł można kupić parówkę z 83 proc. mięsa, jak i wyrób, w którym mięsa jest trochę ponad 37 proc. Marka sklepu też jest drugorzędna. Dobre i złe produkty znajdziemy zarówno w renomowanych delikatesach, sklepach wędliniarskich jak i dyskontach. Zobacz, w których parówkach jest najwięcej mięsa: Sokołów z szynki - 93 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 18,76 zł Trudno znaleźć na rynku parówki o większej zawartości mięsa Sokoliki - 87 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 28,50 zł Od parówek z szynką są droższe o 10 zł choć mięsa mają mniej Wieprzowe Pikok - 83 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 13,32 zł Najlepsza relacja ceny do jakości. Dostępne w Lidlu Morlinki dla dzieci - 78 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 28,50 zł Najdroższe w rankingu, choć mięsa wcale nie mają najwięcej Delikatesowe - 73 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 13,80 zł Parówki firmy Polskie Wędliny dostępne w Tesco Berlinki classic - 71 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 17,96 zł Niezła cena jak na zawartość mięsa Wyborne - 71 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 13,80 zł Wytwarzane dla sieci handlowej Biedronka przez firmę Morliny Parówki Sokołów - 70 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 28,50 zł Znajdują się na najwyższej półce cenowej, ale mięsa wcale nie mają najwięcej Domowe - 55 proc. mięsa, 0 proc. MOM, 5,94 zł Najtańsze w rankingu, ale mięsem wypełnione tylko w połowie. Kupione w Tesco Z indykiem klasyczne - 37,2 proc. mięsa, 28,9 proc. MOM, 13,64 zł Dzieląc parówkę na trzy, tylko w jednej części znajdziemy mięso. reszta to woda i wypełniacze Parówki wędzone z kurczaka - 30 proc. mięsa, 25 proc. MOM, 5,95 zł Tańsza oferta Biedronki. Niemal połowę parówki stanowi woda i wypełniacze Drobiowe Koziegłowy - 18 proc. mięsa, 43 proc. MOM, 6,76 zł Prawie połowa parówki wypełniona jest mięsem oddzielanym mechanicznie

Gość biedronka jest droga
masło osełka 6 zł lidl i netto maja po 4 zł biedronka jest dla najbogatszych