Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka 86

Jaki olejek do włosów polecacie ?

Polecane posty

Gość Aśka 86

Wygładzający,ładnie pachnący ale taki który nie obciąża włosów.

Gość moszitooo
a to sa takie conie obciazaja?

Gość ewikkks
Sesa, Vatika kokosowo-cytrynowa, czysty kokos.

Gość Aśka 86
Są takie które bardzo obciążają jakbyś oliwą włosy posmarowała ;/ ale są też olejki nowej generacji które w ogóle nie obciążają.

Gość Aśka 86
Up

Gość galatejka
No przecież ewikkks ci podała fajne. Mogę doprecyzować, że Sesa ma słodki, orientalny, dość ciężki zapach - nie wiem, czy o takie ci chodzi.

Gość dezynseksyjna
żaden ni będzie obciążał włosów, jesli potrafi się go dokładnie zmyć z kłaków :)

radzę spróbować olejki alterra z rossmanna, jak dla mnie są super, najlepszy jest Granat i Avocado.

Gość Aśka 86
Chodzi mi nie tylko o zapach przede wszystkim o działanie (wygładzanie i nawilżanie) no i żeby nie obciążał włosów. To musi być olejek bez spłukiwania coś takiego jak serum-daje się tylko kilka kropli.

Alterra z granatem, wlosy po takim olejowaniu sa jak po profesjonalnych zabiegach fryzjerskich.

Gość Alibabka852
przecież jak się dużo da to każdy olejek ci obciąży, nieważne jaki. Oleje mają już taką tłustą konsystencję. No, chyba że chodzi ci o produkty z olejkami, to inna sprawa. Wypróbuj Alterry np na same końcówki odrobinę dosłownie (nie na całe włosy! olejki stosuje się przed myciem!).

Gość sesa jest fajny
w sklepach indyjskich jest

Gość Ryderka
Moroccanoil. Nie obciaza wlosow, sama go uzywam mimo ze mam cienkie, delikatne i przetluszczajace sie wlosy. Polecam

Gość ghsnna
Ryderka, a toto nie zawiera przypadkiem silikonów?

Gość Ryderka
Musialabym przeczytac sklad. Na moje wlosy dziala cuda a wierz mi, moje wlosy sa okropne

Gość kangurrrek
Arganowy z avon

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja

Gość gość
ja ostatnio zaczęłam używać olejku z nasion czarnuszki, zamawiam czysty z aleolej i nakładam 3 razy w tygodniu na całą długość włosa i zostawiam na ok. 3 godziny. Włosy mi ładnie odbiły są delikatniejsze, coraz mniej wypadają i zdecydowanie rzadziej się łamią.

Ja zamierzam kupić olejek arganowy na allegro https://allegro.pl/listing?string=olejek%20arganowy%20do%20w%C5%82os%C3%B3w&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-fas-1-5-0501 , ponieważ wychodzi najkorzystniej cenowo. A co do samego olejku arganowego, to ma świetny wpływ na włosy - odżywia je i wygładza.

Gość bibibis

testowałam himalaya, tradycyjny mineral, ale chyba najlepsze efekty daje jamajski olejek rycynowy. 

Gość Zuza

Tylko naturalny olejek Kosswell Macadam Oil, który pozwala uzyskać natychmiastowy efekt regeneracji na wszystkich rodzajach włosów. Dodatkowo odżywia i nadaje połysk włosom przywracając im elastyczność, zapobiegając ich skręcaniu i puszeniu. Ponadto odświeża kolor farbowanych włosów, nie obciążając ich.