Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikiriki

Czy to ciąża???? BŁAGAM POMÓŻCIE:(((

Polecane posty

4 dni temu ocieraliśmy się z partnerem narządami rozrodczymi, nie było wytrysku i też nie wszedł we mnie. Dzisiaj zaczeły boleć mnie piersi, okres miałam 18 sierpnia , zazwyczaj jest co 28 -31 dni. Czy to możliwe że jestem w ciąży?? ten ból piersi? byłby tak juz po 4 dniach od ocierania? Błaam pomózie:(((

Gość znowu ty
ten świat schodzi na psy

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
hehehe :)

Może ktoś sensownie odpowiedziec??:(( czy można tak od ocierania zajść w ciąże?? jesli robiliśmy to nago?? skąd ten ból piersi??:(

Gość .......................hgtj
bo sobie go wmawiasz

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
no ja myślę ze to ciąża tzw ocierówka

Użytkownik: mikiriki (ilość tematów: 1, ilość postów: 0) Oczywiście, że jest możliwe, że od ocierania można zajść w ciążę i mało tego - nawet nie trzeba być nago, można w ubraniach :D

Gość onawi
ocieralismy sie narzadami rozrodczymi,co tak dziecko chcialas dorosle zabrzmiec,,,,,nie,nie jestes w ciazy i na przyszlosc pisz po ludzku....a cycki bola cie bo pewnie ci je ugniatal...

Prosze niech ktoś odpowie...:( nie bądźcie złosliwi ... czy coś takiego jest mozliwe jak opisałam???

To zdecydowanie za wcześnie na objawy ciąży,zapewne masz teraz owulację i piersi są bardziej wrażliwe

Gość azu
No patrz wychodzi na to że żeby zajść trzeba się poocierać -ot nawet nie trzeba stosunku że o wytrysku nie wspomnę. :P Wyluzuj i nie baw się w ocieranie bo szkoda życia na nerwy potem.

Gość TAKAZLA
wchodzi tu jakas gowniara ktora nie ma zielonego pojecia o sexie masakra jakas!! wez sie zapytaj nauczyciela biologii albo rodzicow jak powstaja dzieci!! no jak czytam autorke to mi rece opadaja!! i poczytaj sobie kiedy po stosunku bez zabezpieczenia (gdy facet sie spusci do srodka) dochodzi do zaplodnienia!!

Gość ożesz ja nie mogę
taaa.,ciążą na 1000% powodzenia