Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż się płakac chce

Lekarz zrobił mi dziś przykrość :(

Polecane posty

Gość aż się płakac chce

Wybrałam sie dziś do nowego ginekologa na zwykłe badanie kontrolne. Jestem po 3 operacjach, w tym 1 to było cc więc mój brzuch jest cały pocięty. Jak lekarz to zobaczył to chyba z szoku zamiast mnie badac zaczął komentować, kto mnie tak oszpecił, że na plaże to chyba nie chodze i co na to mój mąż. Zrobiło mi się przykro a po powrocie do domu to się nawet rozpłakałam. Niby nic strasznego się nie stało ale czuję się dotknięta. A wy jak oceniacie tą sytuację, wasi lekarze tez komentują?

Gość serenity five
a jezyka w gębie w gabinecie zapomnialas? trzeba bylo chamowi powiedziec, ze nie jest od komentowania tylko od stawiania diagnozy i ewentualnie co na jego malego fiuta mowi jego zona?

Gość wkurzona_jedna
Tak, lekarz, do ktorego ja poszlam (starszy pan), po badaniu piersi stwierdzil, ze musi przyznac, ze mam super piersi, a on sie zna, bo jego praca jest ich badanie :-/ wiecej tam nie poszlam :-/

Gość azu
Żaden z lekarzy do których chodziłam nie komentował niczego dot. wyglądu.

lekarz zachował się po chamsku i wcale się nie dziwię że jest Ci przykro :( nie przejmuj się jakimś durnym chłopem! kultura osobista jak widać nie zależy od wykształcenia...

Gość ja pier,scionka
kto? jego koledzy po fachu! Sama przecież sie nie pociełaś! Palant i tyle, mozesz napisac skargę na prostaka.

Gość aż się płakac chce
Badanie się odbyło jak juz otrząsnął sie ze zdiwienia, powiedziałam mu tylko, że sama sobie tego nie zrobiłam. Dla mnie to dziwne, że dla lekarza, który przecież bada kobiety często również po cesarkach mój brzuch wydał się taki paskudny. Moje blizny są bardzo brzydkie, wiem o tym ale mógł zachowac dla siebie te słowa :(

Gość filipinkaaa
niekulturalni ludzie darzaja sie i wsrod lekarzy... gdy bylam w ciazy, ginekolog zaczal sie mi zalic, ze czasem przychodza grube ciezarne, pociete rozstepami, ze nieladnie to wyglada, ze na porodowce tez niezbyt estetycznie, i jak dobrze ze ja tak malo tyję. zatkało mnie najpierw, pozniej powiedzialam ze wolalabym zeby zachowal takie uwagi dla siebie i juz wiecej do niego nie poszlam. oczywiscie w ostatnim miesiacu ciazy wysypalo mnie rozstepami mimo niewielkiego przybrania na wadze ;) ufff