Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowana1234

wstydliwe pytania...

Polecane posty

Gość skrępowana1234

witam. Wczoraj lekko zaczeło mnie boleć podczas mycia i wyczułam cos w stylu "kulki" na mniejszej warsze sromowej- od razu mówie to nie jest żaden pryszcz, trądzik, nie ropieje..po prostu taka kulka- guzek pod skórą (wydaje mi sie ze do okoła tej kulki jest lekko opuchniete miejsce). Przy dotyku boli. Czy któras z Was może miała cos takiego? wchłoneło sie samoistnie czy zastosowac jakies maści?

Gość wiosennej mamy jeszcze
nic nie stosuj, powinno zejść do ok tygodnia, dwóch... jak będzie sie utrzymywać, to idź do ginia, bo zatkały Ci sie jakieś tam gruczoły no i czasem trzeba zrobić zabieg. Miałam tak ze trzy razy- na początku sie przestraszyłam, no ale nim sie do ginia wybrałam to znikło :D

Gość skrępowana1234
dzieki wielkie i obyś miała racje, ze samo zejdzie. pozdrawiam :)

Gość bfjsbfjaj
u mnie okazalo sie, ze jest to krosta podskorna. mialam ja na wardze blizej pachwiny. zero jakiegos czubka, ani nic. puchlo strasznie, majtki uwieraly mnie w ta "gorke"...koszmar. kilka razy naciskalam ja delikatnie, bo pomyslalam, ze moze zrobi sie jakis czubek i da sie to delikatnie nacisnac, zeby ropa wyszla. ale nic z tego! przykladalam mascia ichtiolowa na noc 2/3 dni z rzedu. pozniej opuchlizna zeszla, ale gorka nadal byla i nie schodzila. to pewnego pieknego wieczora w trakcie kapieli nacisnelam to miejsce mocniej- wystarczylo raz, a z tego wylazla ropa z krwia...doslownie wystrzelila na wanne. i iles czasu samo bez mojego naciskania na nia, plynela ropa z krwia. po tym jak wyplynal plyn zostala tam mala dziurka. nie wiem od czego to sie robi, ale byc moze u mnie powodem bylo to, ze wlos mogl mi sie wrosnac po goleniu. rownie dobrze mialam tez cos takiego, jak w ogole sie tam nie golilam i samo wyskoczylo:/ przyloz mascia ichtilowa na to miejsce i na wate i przyloz do tego miejsca.

Gość skrępowana1234
o dzieki, zastosuje. A myslisz ze moze miec na to wpływ tabletek anty?..bo widze w innym temacie ze tez je przyjmujesz