Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie facet realista

Oto mój ideał kobiety

Polecane posty

Zacznijmy od góry ze szczegółami:) -włosy-najlepiej długie lub półdługie, krótkie nosza faceci:P, kolor w sumie nie ważny aby zadbane i zdrowe. -uszy-wazne aby nie śmiesznie odstające, wielkość tez nie bez znaczenia raczej w granicach tolerancji:P -nos-aby nie garbaty ani żydowski ani pyrkaty, najlepiej wąski pasujący do twarzy, no i nie murzyński!!! -oczy-nie zbyt małe jak u świni, ani niezbyt duże jak u barbie bo to nieładne, ważne aby miały głebie z pełnią życia i to coś! -podbrudek bez gardlany i policzki bez puzułków i rumieńców jak u wiejskiej dziewczyny -twarz w sumie każda ładna ale bez rysów muskularnych i kształtu przypominajacego półmisek kaszy ze smalcem:P -szyja jak szyja skomponowana do reszty nie za krótka!!! -ramiona wąskie bo kobieta to nie górnik dłonie równiez szczupłe, z dłońmi o długich i prostych palcach -piersi-najlepiej w przedziale 75d-75c, kobieta to nie krowa cielna aby karmić 15 prosiąt, po drugie duze piersi nie sa apetyczne i wygladaja nienaturalnie,wazne aby były umiejscowione we wlasciwym miejscu:P, no i aby nie obwisały w dodytku jedrne, bez otoczek sutka wielkich jak pokrywka słoika twist, z duzymi sutkami:) -talia-duże wciecie wyraźnie zaznaczone -brzuch-płaski badz z lekkim tłuszcyzkiem to nie umniejsza na urodzie -biodra-kształtne o wyraźnych krągłosciach i linii, łagodnych przejsciach na uda i brzuch, bez zbednych kół ratunkowych po drodze. -tyłek-niezbyt odstajacy bo to nie kacza dupa, łagodne delikatne przejscia do sąsiednich członów ciała, zaokrąglony o rozchylonych posladkach, bez dupościsku -uda-chude, symetrycznie zwezajace sie od lini bioder, z góry lekko grubsze aby pasowały do tyłka i bioder. Całość ma tworzyc płynne przejscia i delikatne zaokraglenia, subtelność i umiar! -łydki szczupłe, wyrzeźbione tak samo jak uda, stopy niezbyt długie ale wąskie i zmysłowe. Co do charaktery?? -bezimpulsywność, rozwaga, umiarkowana mądrość, wiedza na rózne tematy, spokojne usposobienie ale nie flegmatyczne, rozwaga, czułość,skromność, poczucie wlasnej wartości, pewność siebie, uległość i tolerancja. Ciekawe czy taka istnieje??:P

Gość gdahgda
oto jestem ;)

a jeszcze zapomniałem: w żadnym przypadku nie może mieć motyla, bo to mnie obrzydza.

Gość Dfdd-odeon
"łagodne delikatne przejscia do sąsiednich członów ciała, zaokrąglony o rozchylonych posladkach, bez dupościsku" Ha ha :D :D leżę:D Co opis to szczegół.

co masz na myśli, gdy mówisz "umiarkowana mądrość" :O... wymagasz wiedzy na różne tematy, więc kobieta powinna być inteligentna i dobrze wykształcona - co za tym idzie mądra i na wysokim poziomie :O uległość też mi nie pasuje :O kompromis w związku jest potrzebny.

Gość mam_ba
umiarkowana mądrość???- nie za mądra - czy nie przemądrzała?

Gość faceci mówią
hehehe - czy zwróciliście uwagę na dysproporcję miedzy opisem cech fizycznych, a psychicznych??? :D :D

Gość mam_ba
fizyczność przede wszystkim!!!

autor szuka lalki, a nie kobiety :) bo charakterku jej brak. przecież ma być niczym poddana :)

hehehe - czy zwróciliście uwagę na dysproporcję miedzy opisem cech fizycznych, a psychicznych??? duza wage przykłada do charakteru.

Gość kot w betoniarce
ahahahahaha. to sie usmialam.

Gość autorze topiku a teraz
opisz siebie! czy też jesteś taki idealny? :P

Gość 3t4rewrrgfdf
Co do charaktery?? umiarkowana mądrość ahahah boisz się czegoś? :-P

tak własnie-nie przemądrzała, kobiecie zbytnia madrosc do niczego nie ejest potrzebna ale wiedze jako taka na rózne tematy mimo tego moze miec.

Ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje, opis mojej skromnej osóbki nie jest tutaj do niczego potrzebny:)

Gość faceci mówią
Ile czasu ten facey spędził na analizie porównawczej budowy kobiecych ciał? :D :D

Gość mam_ba
przemądrzałość to nie kwestia intelektu ani wiedzy a raczej charakteru, więc dlaczego nie może być po prostu inteligentną kobietą - boisz się takich?

Gość autorze topiku a teraz
a weź Ty spierdalaj kutafonie!! Boisz się,ze kobieta będzie mądrzejsza od Ciebie pacanie i dlatego ma być UMIARKOWANIE MĄDRA :O Noż kurwa😡

No dobra ja spełniam powiedzmy te warunki fizyczne, ale charakter...nic się nie zgadza :P Ona ma być mdła i nijaka według Ciebie...

Gość mam_ba
do Luna - net mi muli ale widzę że mamy podobne zdanie

Ktos napisał że to jakas lalka, wcale że nie, lalki maja nadymane dupy i cyce i obfite kształty oraz blond długie wlosy i ogromne oczy a mnie takie nie interesuja

autorze topiku a teraz a weź Ty spie**alaj kutafonie!! Boisz się,ze kobieta będzie mądrzejsza od Ciebie pacanie i dlatego ma być UMIARKOWANIE MĄDRA Noż k**wa hahaha ta to na bank jest umiarkowanie mądra

Gość mam_ba
ale dlaczego tak wiele napisałeś o wyglądzie fizycznym?- stąd piszą że lalka taka bez rozumku

A więc dlatego tak duzo o wygladzie napisałem gdyz to najwiekszy atut u kobiety, od myslenia powinna miec madrego faceta:P