Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedon

kino bizzariusz

Polecane posty

Gość Wario33
Wybiera się ktoś w najbliższym czasie? Chętnie wybrał bym się zobaczyć jak tam jest.

Gość aaaacaseas
Syf tam jest i same pedały albo transy. Chętnych kobiet brak. Byłem - nie polecam.

Gość trybun
wario33 też bym się tam rozejrzał jak chcesz możemy się wybrać razem zawsze to raźniej.

Gość Wario33
Obejrzymy film, podotykamy się siurkami...co Ty na to ? :)

Gość trybun
Co do dotykania to nie bo nie jara mnie to ale wybrałbym się tam z kimś a nie sam bo to raźniej. A może Ty królowo byś poszła?

Gość trybun
skoro tam byłaś to powiedz trochę więcej to nie będę tam szedł jeżeli nie warto.

Gość trybun
Dzięki za recenzje tego miejsca mam wrażenie że moja ciekawość została już zaspokojona i już nie mam chęci tam iść.

witam chce wybrac sie jutro do bizzariusza ja 28l mozliwa kazda opcja moze jakas grupowa zabawa? chcial bym dobrze sie bcwic jak kazdy, chetnie np w obecnosci patrzacej kobiety lub nie koniecznie chcial bym obciagnac paru panom czystym i zadbanym moge tez wypiac sie na jednej z sal a panowie kolejno w "gumce" bo bez sie troche cykam ,podchodzili by sobie podymac final moze byc np w ustach moich lub na pupie , jest jakies zainteresowanie prosze pisac pawel2poczta@o2.pl