Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda__00

Cała klasa się ode mnie odwróciła !!! :(((

Polecane posty

Gość Magda__00

Chodzę do liceum, 3 rok czyli ostatni. Od początku liceum należę do paczki (5 dziewczyn i 4 chlopaków) która uchodzi za elitę w naszej klasie i szkole. Zawsze się przyjaźniliśmy, jak jakieś imprezy to zawsze z całą paczką, ogniska na plaży czy grille na domkach zawsze organizowaliśmy my czyli 'elita'. Wszystko się skończyło i teraz wszyscy się ode mnie odwrócili, jestem załamana. Zaczęło się od tego że jednej z moich przyjaciółek spodobał się koleś z równoległej klasy, taki jeden T-dżej(Marek). Ewka do niego świrowała 3 miechy a on za bardzo nie zwracał na nią uwagi. Chodziła za nim po szkole, zagadywała, kombinowała żeby spotkać się z nim po szkole i wgl a on zero reakcji. Któregoś dnia zadzwoniła do mnie z prośbą żebym poszła z nią na zakupy do Galerii. No więc poszłyśmy, łaziłysmy po sklepach i przypadkiem spotkałyśmy T-dżeja z takim jednym Syfonem - jego przyjacielem. Zaczęliśmy gadać, po czym T-dżej zaproponował żebyśmy się spotkali następnego dnia po szkole. Ewka nie mogła bo miała jazdy a on wtedy że może ja bym się w takim razie wybrała. Ewka już nerwa miała a ja że być może i powiem mu jutro w szkole. Wyszłysmy z galerii a Ewka do mnie że chyba nie zamierzam z nim iść i że on napewno zaproponował mi to z litości. Oczywiście nic nie powiedziałam bo tak zawsze było że co Ewka powie to święte i wszyscy jej przyprawdzają :o I następnego dnia poszłam do sql. i jak Ewki nie było to na przerwie wysłałam T-dżejowi sms-a że wpadnę do Metro na drineczka chętnie. Reszcie paczki zmyśliłam że umówiłam się z kuzynką na shopping. Poszłam na drinka z T-dżejem i okazało się że się mu od dawna podobam ale wstydził się zagadać. Zaczęliśmy się potajemnie spotykać, chodziliśmy na randki, spacery i było pięknie... przez miesiąc. Któregoś dnia wchodzę do szkoły, idę korytarzem patrze że Rodżer(Robert przyjaciel z paczki) siedzi pod damskim kiblem i podaje komuś chusteczki przez drzwi. Podeszłam do niego i mowię cześć co słychać itp. a on żebym lepiej sobie stad poszła. Nie wiedziałam o co chodzi i nagle z kibla wybiegła Ewka i do mnie z ryjem że jestem suką i że jak mogłam to zrobić , zabrac jej T-dżeja i że zachowałam się jak kurwa i nie chce mnie znać. Zaczęła się szarpanina, zaczęłysmy sie ciagnąć za włosy i wyzywać od k***. Chłopacy się na nas rzucili i zaczęli nas odciągać , dziewczyny ryczały jedna wielka masakra :o Ewka w końcu z rykiem pobiegła do bufetu a za nią oczywiście Sandra i Malwina . Chłopacy się rozeszli i stałam sama przy kiblu w podartym podkoszulku i potarganymi włosami. Później wszystko się posypało, dziewczyny prowadziły od początku bloga na którym ośmieszały głupie, grube, pryszczate laski - kujonki. Oczywiście z czasem stałam się główną jego bohaterką. Codziennie zamieszczały zdjęcia jak wpierdalam cheeseburgera , jak schylam się i widać mi gacie itp. Cała szkoła ze mnie lała . Z T-dżejem zaczęłam chodzić i praktycznie tylko z nim spedzałam czas w szkole i po szkole. Stałam się szkolnym wyrzutkiem społecznym. Dziewczyny z innych klas mnie obgadywały, wyśmiewały i na mnie pluły. Całe szczęście nadesżły wakacje, ale teraz kiedy na nowo zaczęła się szkoła koszmar powrócił. Nikt ze mną w klasie nie gada , mają mnie za największą sukę. Na drzwiach budy ktoś wczoraj wywiesił moje zdjęcie z podpisem 'SUKA ROKU'. Gdyby nie T-dżej to chyba bym się pochlastała. Nie wiem co dalej robić, klasa maturalna a ja nie mam do kogo mordy otworzyć, od kogo zeszytu pożyczyć. Błagam poradźcie coś bo już świruję :o ;((((

Gość noNieeeeeeeeeee
Ty koleżanko co mnie w necie opisujesz???Taka z Ciebie psiapsióła?

Gość jakiej marki były chusteczki
które Rodżer podawał Ewce?

Gość dobra ale w czym problem
pusta pizdo?

Gość dlaczego zrezygnowałaś
liceum? Nie do wiary...doczekaliśmy ciekawych czasów. Oni będa pracować na nasze emerytury...

Gość Magda__00
a teraz podszywy pocałujcie mnie gdzieś :D

noNieeeeeeeeeee - mariolka weź się uspokój :P wgl to byście coś poradzili a nie :o tacy z was przyjaciele ? 😭

Gość niejedna z elity :P
Możesz to wszystko olewać i jakoś do końca roku szkolnego dotrwać, albo zmienić szkołę. A swoją drogą, jaka to z was elita, to wyszło podczas bójki pod kiblem. Normalnie jak menelki o flachę.

Gość ixyyyyyyyyyyy
no to cie zdegradowali z elity do plebsu musisz sie pogodzic z tym :D

Gość pytam tak z ciekawości
to prowo, prawda? w ogole jakie ksywy :P

Gość hehe jaka elita
takie ksywy :D

Gość aosis
Śmieszą mnie takie bananowe dzieci, które się uważają za elitę szkoły. Cała szkoła ma z Was pompę.

nie wiem T-dżej stwierdził że mam ich olać i jakoś dotrwać do matury a potem adijos ale łatwo mu mówić , nie jest w takiej sytuacji i w szkole ma poważanie :o a ja jak śmieć, ciągle mnie wzywa dyrektor bo ktoś tam nakablował że na niego napadłam w toalecie albo np. ktoś ukradł automat z napojami i zaraz cała szkoła że to ja :o

Gość nicola**
''elita'' :d ;d :d ;

Gość tania mania
normalnie problemy niczym w sali samobójców nawet mi się do końca czytać nie chciało poza tym kto normalny chcąc zachować anonimowość opisuje wszystko tak dokładnie, używając imion i ksyw? jedzie mi to prowokacją

Gość smamajahidsd
Nie wierze ! po prostu nie wierze :) tak sie sklada, ze jestem praeiw na 100% pewna, ze znam autorke tematu, nie sadzilam, ze cos takiego spotka mnie na kafe... ale to nic. Niedlugo wszyscy sie dowiedza o pewnej sprawie. Pozdrawiam falszywa autorke :)

tania - mnie obrażają na blogu to chyba też sobie mogę odbić no nie? a co. normalnie jak mam w pon. iść do budy to mam doła... ;((

Gość gtedek
brzmi jak scenariusz jednego z odcinków „trudnych spraw

Gość trolom dziekujemy
daj tu ten blog poczytamy

Gość ixyyyyyyyyyyy
o matko! ukradlas automat z napojami? :D

Gość hehh
rozumiem, ze ta elYta to sa ci mocni w grupie I ponizaja innych, slabszych. karma wrocila do ciebie I tak powinno byc I tak jest.

nie to nie ten blog , nie podam adresu bez przesady żebym sobie jeszcze tutaj siare robiła :o automatu nie ukradłam jacyś kolesie z pierwszej ale oczywiście poszło wszystko na mnie, na czarną owcę szkoły :/ Ewka opowiedziała o wszystkim z czego się jej zwierzałam i jeden wielki ubaw w budzie. T-dżej się dzisiaj chciał bić z takim Ojcem Chrzestnym u nas w budzie, największy kozak i jak to mówią 'król elit' ale go powstrzymałam bo jeszcze on by miał przechlapane to już wogóle by było szambo :o

Gość porazka w jakim miescie tak
w jakim miescie tak jest? u nas tak bylo, ale w gimnazjum w l o to juz prawie dorosli ludzie, imprezy, zabawy a jak ktos nie pasil to nie pasil nikt nie marnowal czasu i energii na jakies popierdolone dokuczanie komus w podstawowce tez byly kozly, ale na litosc ludzie maja po19 lat i jak w podstawowce kurwa porazka :O

Gość bvjfheb nie dziękuj
jak można ukraść automat? na plecach go wynieskli i nikt nie widział?

maj gat nie wiem jak go wynieśli, pewnie na plecach :o chodzę do lo w Gdańsku , tu są takie akcje czasami w lo , albo na osiedlu że głowa mała ..

Gość prowo jak nic
Ale jeśli nie to niezla dzieciarnia i chyba raczej nikogo jej nie zabralas bo ona z nim nawet raz na randke nie poszla. A druga sprawa przez takie "elity" inni cierpia i teraz wiesz jak to wyglada więc moze czas miec znajomych z po za niej. A te twoje kolezanki skancza z gromadka dzieci i leniwymi mezami uwierz mi wiem co mowie. Mam 30lat i wiem co mowie , moj tatus nie byl bogaczem, do szkoly chodzilam na nogach i nie mialam firmowych ciuchow, nie skonczylam studiow z braku kasy. Dzisiaj moje zycie jest inne a moje kolezanki ... No coz ...wiada smutne zycie...

Gość hehh
ja juz myslalem, ze ze Slupska jestes. a z reszta ten temat cuchnie na kilometr sciema

Gość dcp
Elita "poyebuf" 🖐️

Gość agnieszka_agnieszka
:D :D :D :D :D Dobre. jeśli to nie prowo, to jakoś dociągnij do maja, a później wyprowadzisz się pewnie na studia, a ludzie ze szkoły nie będą wiecznie tym żyć. a co na to nauczyciele/dyrekcja? przecież ktoś musiał zauważyć np. to zdjęcie z podpisem. nikt cię nie zapytał co się dzieje?