Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda__00

Cała klasa się ode mnie odwróciła !!! :(((

Polecane posty

Gość Korba22
No nie moge wytrzymac leze i kwicze hahahahaah :D

Gość hehehhfh
Hehe , Ojciec Chrzestny już dawno nie żyje idiotko A ksywy jak z filmu amerykańskiego : SJ (Sidżej) DJ (Dee Jay) haha :D

Gość arya
dobrze ci tak głupia pipo !!! widac liczyc na ciebie zadna przyjaciolka nie moze , masz za swoje

Gość klalssj
mialam podobna sytuacje tzn, nie bylam w zadnej elicie czy cos :D ale odwrocila sie ode mnie kolezanka, po tym jak zaczelam sie spotykac z chlopakiem w ktorym ona sie platonicznie kochala.. kurcze z jednej strony glupio mi bylo, ale sama na poczatku namawialam tego chlopaka zeby sie z nia umowil i mowilam jej to.. nie byla to jakas moja przyjaciolka ale znajoma.. a mimo to sumienie mnie gryzlo. ona zaczela wyzywac mnie za plecami od kurw i dziwek, wszyscy jej znajomi zaczeli do mnie pisac dziwne wiadomosci.. :o dziwna sytuacja. no ale i tak nic nie wyszlo z tej znajomosci z tym chlopakiem :P w dupie takie rzeczy mam. nie moja wina :P

Gość ha ha ha B-)
U nas w szkole też madzia w szkole miała przejebane heh to przez twoje imię .. Wgl chciałbym poznać ojca chrzestnego .. A wiesz co gorzej jak ojciec czyta babskie fora trafi na twój post wtedy to bd miała dopiero przesrane he he jaka pompa 6 sp się klania

Gość bezrobotna mama i żona
" u nas takie rzeczy się załatwia w szkole " hahha no wlasnie widac jak prymitywy zalatwiacie wszystko w szkole, a przed chwila sie cwelówo zalilas ze mialas butki od louboutina i poszlas do klubu a na drugi dzien bylas wysmiana na blogu hahah ty spoleczny wypierdku jestes kurwa zalosna

Gość Gdańsk przeprasza za Magdę
:O

ich ojciec chrzestny to mala pizda, 24 letni (nie zdal 5 razy) prawik w dresach z 4 paskami po boku (tzw gowno w blyszczacym dresie) i kreszowej kurtce z bazaru

Gość dcp
Zawsze możesz się powiesić .

Gość ahahahc
Sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś rozpieszczoną gówniarą. Lepiej weź się za książki, bo zaraz matura. aha, a mordę to ma pies, a człowiek ma buzię. Zapamiętaj !

matole ty i twoje nedzne prowo z dupy koczkodana wyjete

Gość ATTENCIONE
MÓWI DO WAS ŁOJCIEC CHRZESTNY Z 8 LO W GDANSKU JAK NIE BENDZIEĆE POSŁÓSZNI TO WAS ZNAJDE I WYWIOZE DO LASUUU

Gość ATTENCIONE
ŁOJCIEC CHRZĘSTNY MA OCHOTE NA KREFFF

Gość ATTENCIONE
MAGDA BELZEBUBUE PILNUJ SIE NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY

Gość belzebub666
MAGDA SZCZOCHU GDZIE JESTES! WUJEK OJĆEĆ HRZĘSTNY CHCE Z TOBA CHWILKE POROZMAWIAC

Nie przejmuj się,z czasem zobaczysz że życie -"dorosłe życie"potrafi płatać jeszcze gorsze figle,ciesz się że nie jesteś sama.Masz chłopaka,wsparcie-ucz się dobrze,uśmiechaj i zawsze dobrze wyglądaj.Mów cześć nawet jeśli nie odpowiadają!Zazdrość koleżanki dopadnie z czasem i "JĄ".Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-mam 30lat i uwierz mi na słowo,będzie dobrze-tylko nie daj po sobie poznać że jest Ci z tym źle-to się odpier........czą

Gość znowu 10 osób pisze.,.,.,.,
I ZWAL SOBIE KUPSKO NA KLATE WIESNIARO

Gość ccccceeeaasaa
nie wierzę żeby ludzie w liceum dokuczali lasce, bo umowiła się z chłopakiem, ktory podobał się ewce. Haha. To mi wygląda jak jakis amerykanski film. Nawet oglądałam podobny kiedys hehe. Zejdz na ziemie kobieto ; )