Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nebraska1231231

Problem, ciąża czy urojenie?

Polecane posty

Gość Nebraska1231231

Witam, mojej dziewczynie spóźniał się okres, zazwyczaj miała 28 dni cyklu, przy trzecim dniu spóźnienia zrobiła test, wyszedł negatywny (robiła go koło godziny 18, ale podobno przy takim spóźnieniu i tak wynik powinien być wiarygodny) okres dostała 10 dnia po planowanym okresie, okres pierwszego dnia był nikły, lecz trwa już 5 dzień i od drugiego dnia jest obfity, wiem, że podczas ciąży okres jest nie możliwy, ale boimy się, że może być to to słynne krwawienie, ale z tego co czytaliśmy, jest ono skąpe i krótko trwa, co nie pasuje mogole do opisu tego występującego u mojej dziewczyny, dodam, że zawsze się zabezpieczaliśmy. Problem polega na tym, że przez cały dzień bardzo źle się czuje, jest osłabiona, boli ją głowa, ma nudności prawie cały dzień, w szczególności źle jest rano. Czy to tylko nasze urojenie czy jest to możliwe, że okres, test ciążowy i prezerwatywy nie spełniły swojego zadania i, że jest to ciąża? Proszę o odpowiedzi odchodzimy od zmysłów!

Gość Nebraska1231231
Co wy na to?

Gość agosia86
napewno nie jest w ciazy

Gość Monika1521
Wydaje mi się, że jeżeli miesiączka była obfita jak zawsze i test wyszedł ujemnie to nie ma obaw o ciążę. Złe samopoczucie może być spowodowane stresem. Jeśli tak bardzo się boicie dla uspokojenia możecie powtórzyć test. Kolejny ujemny wynik upewni Was o braku ciąży

Gość Perw mobilna
Kolejne niepokalane poczęcie. :classic_cool:

Gość Nebraska1231231
jesteście pewni, że jest to nie możliwe?