Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivo chica

Byłam prostytutką. Możecie mi zadawać pytania.

Polecane posty

Gość vivo chica

Jak w temacie. Odpowiem na każde pytanie.

Gość tylko jedno słowo
ilu miałaś prawiczków w karierze?

Gość vred
Skąd jesteś?

Gość Bażancik
ile bierzesz za spustus w paszczus

Gość wyroki boże
miałaś kiedyś orgazm z klientem?

Gość Saaaaaaaaaaad
czy miałaś orgazmy? czy seks uprawiałaś tylko w gumce? czy miałaś klienta,który ci sie podobał?

Gość MalaWiedzma1988
Czemu to robiłaś i dlaczego już nie jesteś?

Gość ks.Tadeusz
Wstydź się cudzołóżnico !!!!! jak robiłaś to za pieniądze to wiedz , że coś się dzieje i szatan na ciebie już patrzy !!!!!!

Gość vivo chica
Żadnego prawiczka. Mieszkam za granicą. Za stosunek 15 minut brałam 30 euro. Za stosunek i oral 20 minut 30 euro. Pol godziny seksu - 80 euro. Godzina seksu 150 euro. Codziennie placilam chlopakom na dole, ktorzy nas "pilnowali" obserwując hol na kamerkach, 115 euro. Gdyby jakis klient byl agresywny, to wystarczylo, ze wcisnelabym guziczek w scianie (2 takie miejsca byly - przy luzku i przy drzwiach). To wygladalo tak, ze jest kilka pieter i w kazdym korytarzu sa pokoje dziewczyn, ktore siedza na hokerach i mozna je bylo sobie pierw poogladac.

Gość Agnes_900
A po co zadawać pytania dziwce? :-/ Co mnie obchodzi twoje życie?

Gość vivo chica
Tak, zdarzaly się orgazmy :) Było duzo zabawnych sytuacji. Jeden klient wzial kolezanke na dyskoteke, zaplacil jej 500 euro za 5 godzin, potem czesto przychodzil do niej poseksić za kasę, w koncu się zakochal i jej plakal, ze ona nie chce skonczyc z tą pracą. Mnie taki Hindus zaczal pakować, powiedzial, ze pojedziemy do moich rodzicow pierw, potem sie chajtniemy szybko i od razu robimy sobie dziecko xD Nastepnym razem jak przyszedl, to juz bylam bardziej cwana i go skasowalam, a seksu nie bylo. Wyszedl i plakal, ze go nie chce, bo jest czarny xD Robilam to tylko w gumce. W koncu jeden klient do mnie świrowal, podobal mi się, spytal, czy mu zrobię bez gumki loda. Tak mu sie spodobalo, ze mnie zabral do siebie i jestesmy razem juz prawie 3 lata :) Tez mi sie podobal i go lubilam, wiec sie zgodzilam z tym skonczyc. Bylam prostytutką tylko przez 3 tygodnie.

Gość vivo chica
Robiłam to, bo nie chciałam mieszkać z ojcem psychopatą. Chcialam szybko zarobic na mieszkanie i auto i się usamodzielnic, a potem isc do normalnej pracy. jednak zakochalam sie z wzajemnoscia, wiec z tym skonczylam :)

Gość vivo chica
Robilam to tylko z atrakcyjnymi dla mnie mezczyznami. To bylo w nadmorskiej miejscowosci, bylo tam duzo fajnych chlopakow, ktorzy wracali z dyskotek :) Opalone cialka, ladne buzie. Nie moglabym zrobic tego z oblechem, tlusciochem czy starym dziadem albo żulem. a byly takie, co robily wszystko z kazdym. zdziwilibyscie sie, ile waszych kolezanek ze studiow zaocznych tak dorabia i sciemniaja, ze maja za granica normalna prace :) np jeden tydzien w burdelu za granica, potem 3 tygodnie w PL - tak robila moja kolezanka... zyla na kredytach. ja na szczescie nie mam kredytow, nie mialam alfonsa.

Gość vivo chica
Wtedy mialam powodzenia - bylam swieza. z kazdym dniem bardziej bajerowałam swoj wyglad :)

Gość vivo chica
Raz szef gangu się wkurzył, że sobie poszlam po kryjomu z klientem na hotel, myslal, ze dorabiam po kryjomu, a ja chcialam po prostu milo spedzic czas. fajne czasy, jak sobie wspominam - drogie hotele, taksy, koks i dobry alkohol. duzo zabawy :) chcialam przezyc taki klimacik jak w showgirls. ale z biegiem czasu stwierdzam, ze takie zycie sie szybko nudzi i lepiej byc normalnym czlowiekiem niz dziwka. nie puszczajcie sie. nie warto ;)

Gość vivo chica
Ten szef byl jebniety, zwyzywal mnie od polskich dziwek, walnal mi hokerem pod nogi i wyjebal mi moje spaggeti z krewetkami na lozko ;/ i wtedy stwierdzilam, ze nikt nie bedzie mnie poniżał za żadną kasę. I skończyłam z tym.

Gość ice man 36
k......... są żałosne, takie ludzkie śmiecie od najgorszej roboty

Gość vivo chica
tjaaaa 500 euro sie zdarzalo czasami w piatki albo w soboty, wiec nie wiem, czy to taka najgorsza robota, tym bardziej, ze nie trafilam na psychopatow, ale kolezanke kolezanki zabil klient, bo nie mial orgazmu, wiec trzeba sie liczyc z tym, ze w tej branzy wszystko się może zdarzyc. nie polecam generalnie.

Gość ale masz fantazje!
prostytucja w glowie...

Gość vivo chica
to nie są fantazje. pracowałam dla hells angels. oni mają legalnie burdele w niemczech. bylam tam w sumie nielegalnie, na czarno. pojechalam tam ze znajomymi ze Śląska. POZDRO, RECYDYWY!

Gość vivo chica
Widac, jakie nudne życie mają kafeterianie, skoro nie wierzą :) żadne z moich słów nie jest kłamstwem.

Gość hehh
ty juz kiedys zakladalas ten temat, identyczne teksty. 3 tyg. powiadasz, to co ty moglas nazarabiac I doswiadczyc(...)

Gość hehh
ta, petke tez pozdrow I malolatow, to zalazek na erke

Gość vivo chica
nie zakładałam nigdy tego tematu. jesteś jakiś chory o.O

Gość hehh
nie chce mi sie szukac tamtego tematu. chory ? no, na nogi jestem nawet nie wiesz jak bardzo. :d

Gość cnkdjncmks
"vivo chica Żadnego prawiczka. Mieszkam za granicą. Za stosunek 15 minut brałam 30 euro. Za stosunek i oral 20 minut 30 euro. Pol godziny seksu - 80 euro. Godzina seksu 150 euro." haha to bardziej sie opłaca 2x po 15 min wychodzi 60 euro, taniej niż pół godziny :D

Gość hehh
a ty jestes zdrowa ? poczytaj co piszesz I czym sie trudnilas I jeszcze sie chwalisz tym.:/

mialas jakis klientow z dziwnymi zachciankami ? jak sie z nimi dogadywalas? umiesz jezyk angielski , niemiecki?

Gość bezdomny Zenek
Czy pijanemu w sztok też postawiłaś ustami >? :D