Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarozek z cukrem

Nie mam znajomych.

Polecane posty

Gość twarozek z cukrem

Temat przewijajacy sie nie raz. Piatek wieczor, jestem piekna i mloda (no ok, tylko mloda :D) a siedze w domu ogladajac seriale. Mam tylko jedna kolezanke, ale poszla ze znajomymi do klubu, wiec marnotrawie czas i sie nudze :( Ma ktos podobnie?

Gość Eheee ona
Ja niestety mam podobnie...

Gość Eheee ona
ale ja to załatwiam masturbacją

Gość Eheee ona
dobry podszyw

Gość jasklsjldkjkdjljdkwjwe17
nie martw sie, ja niby mam AZ 4 przyjaciólki a też siedzę w piątek sama w domu, jedna z nich mieszka daleko, druga ma chłopaka, a 2 kolejne bawią się ze sobą , bo też mieszkają kilka kilometrów ode mnie. więc dołączam do grona samotnych :)

Gość Eheee ona
No u mnie właśnie podobnie, 2 mają chłopaków, a jedna mieszka daleko, ja też jestem wolna więc piątkowy wieczór jest samotny...

Gość twarozek z cukrem
No wlaśnie :( Nie wiem jak wy, ale ja mam tego dosyc :(

Gość uladana
Nie wiem jak to się dzieje, że niektórzy nie mają znajomych. Boję się że moje przyjaźnie się rozpadną z biegiem czasu, że taka będzie kolej rzeczy, bo na razie jest wspaniale. Zgrana i liczna paczka, wszyscy się świetnie dogadujemy, są tam i dziewczyny i faceci i na każdą osobę mogę zawsze liczyć, no a oprócz tej paczki mam jeszcze klika "pojedynczych" przyjaciółek spoza tamtej grupy, więc zawsze jest ktoś z kim można choćby pogadać od serca.

Gość bezprzesadyz
ja mam tak samo i w dodatku wszystkie moje byłe 'przyjaciólki' mnie nienawidziły tylko kolegowały się żeby mnie wykorzystać... np jedna z nich z uwago na to że ni mogłam znależć sobie chłopaka zamiast mnie wspierać i gdzies wziać do swojego towarzystwa to ona mówiła że mi zazdrosci że jestem sama i MARTWI się czy lepszego od niej nie poderwę... a na koniec kupiła mi pierścionek taki jakby zaręczynowy z podtekstem że jak będę go miała na palcu to żaden chłopak już do mnie nie zagada bo bedzie myślał ze jestem zajęta

Gość viva7894657
skad jestescie? moze zorganizujemy jakies spotkanie;) skoro takie samotne jestesmy.

Gość twarozek z cukrem
Ja lubuskie :) bezprzesadyz - twoja historia jest okropna, wspolczuje :( to sie nazywa wyrachowanie...

Gość viva7894657
twarozek, w jakim jestes wieku? ja niestety z mazowieckiego, ale szukam przyjaciol nawet takich internetowych ;)

Gość Barwy nocy
Ja siedzę sama już 3 lata, zupełnie sama nie - mam synka :) przekonałam się jednak jak to czasami te najlepsze paczki się kończą. zanim urodziłam dziecko miałam też bardzo zgraną paczkę, co weekend razem, wszystkie koncerty wyjazdy itp, później z tego zrezygnowałam bo musiałam zajmować się dzieckiem..no i tak czas zaczął mijać, sama trochę osunęłam się w cień, nie mogłam się pojawiać jak gdzieś byłam zaproszona..no a teraz to już w sumie nie mam o czym z nimi rozmawiać, tyle się zmieniło..i zmieniłam się ja więc - warto pielęgnować przyjaźnie, bo później może już być za późno :)

Ja z kolei nie mam koleżanek. Jedynie facetów którzy do mnie podbijają. Też sobota wieczór a ja na kafeterii. Ale czas potrafię sobie zająć. Jedna praca ok 200 h miesięcznie. Druga praca w domu na komputerze ok 2-3 h dziennie. Studia zaoczne. W tym miesiącu zaczynam dwa kursy. Nie mam czasu na znajomych. Tylko praca praca, pieniądze, więcej pieniędzy. Konto pęcznieje a ja nie mam czasu, żeby je opróżnić. Zakupy robię tylko przez internet.