Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T.M.C.

czy to normalne ze podoba mi sie kobieta starsza ode mnie o 20 lat?

Polecane posty

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),cha,cha :-) zebys ty wiedział to co ja wiem o sobie,to bys inaczej pisał :-) Od zawsze uwazam,ze seks z młodym OK,ale zeby związek,to głupota.

Gość napiszę anonimowo
Wiesz jak by tak obiektywnie popatrzeć rzomiar 40 super nie jest. Wiec np ja.

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),pomysl,jak uwazasz,ze młode kobietki sa be,to jakze ta dojrzała kobieta bedąc młoda musiała być be :-)

Gość a w czym problem:)
wszystko zalezy indywidualnie od danej kobiety

Gość dojrzała jaaa
napiszę anonimowo,widocznie małego i wąskiego masz wacka jak nie chciały seksu z tobą,tylko palcówke i oral :-)

Gość napiszę anonimowo
jeszcze taką pania od biologii miałem Marzyłem że rzuci dla mnie męża i ułozymy sobie życie....... ech jaki ja głupi jestem.

Gość dojrzała jaaa
a w czym problem:),co nieco sie pogubiłam,wiec nasiwetl mi swoja osobe,czy jestes m czy k,ile masz lat?

Gość a w czym problem:)
niektorym jest bardziej do twarzy z kilkoma latami wiecej, a i wiekszosc ma inne podejscie do mezczyzn i zycia

Gość dojrzała jaaa
napiszę anonimowo,dzeicko,idź już spać.

Gość napiszę anonimowo
Nie jestem już dzieckiem tylko przed 30 Jeszcze raz zakochałem się 2 60 tce mając 19 lat to była dopiero patologia.... Jak teraz sobie pomyśle że leciałem w ślinę z 40 lat starszą................................. Ja sie chyba muszę leczyć. Jak tak teraz myślę. Dwa razy w życiu podobała mi się dziewczyna z mojego roku. Raz w 4 czy 5 klasie I raz na 1 roku studiow ale ona zrezygnowała. I nigdy nie zagadałem.

Gość dojrzała jaaa
napiszę anonimowo,no to jestes głupolem przed 30:-)

Gość dojrzała jaaa
RUCHACZ SEZONOWY,nie tylko mamuski mają to wszystko fajne co opisałes:-)

Gość napiszę anonimowo
Może. Ale na serio się dzieniw poczułem. Jak kończy się technikum ma się 19 lat prawda? A ona na emeryturze masaaaaaaakra kurwa jaki ja zjebany jestem. Naprawdę powinienem się leczyć. Co więcej tak od 18 do 25 roku życia marzyło mi się bycie męską dziwką. Tzni nie tyle mędką dziwką co posiadanie takiej kobiety do sexu.

Gość tbgwrwbgrgrwgh
Kolo mnie mieszka taka niunia przed 40stka o jakiej tu piszecie. Chodzi w takich sukienkach do kolan na obcasie, typowa klepsydra, twarz tez ma przyjemna, 2 lata temu przyjechala do niej corka bo chyba mieszka w innym miescie. Takiego paszczura to za chuja nigdzie jeszcze nie widzialem. Laska ma z 18 lat cala wymalowana jakimi kurwa kredkami na czarno wokol oczu, ryj jakis dziwny, ze tak jak patrzysz jej w gebe to myslisz ze spedzila wakacje na rurze wydechowaj kamaza. Totalny zonk i zadziwienie. Ta suczka ja chyba adoptowala, bo nie mozliwe zeby toto wyszlo z jej wnetrza

Gość napiszę anonimowo
Kurwa ja jestem popierdolony. Jak tak o sobie dalej myślę. Np miałęm pierwszą pracę i często jeździłem do warszawy i tam stały dziwki. Ale ja byłem prawiczkiem no i a poza tym brudne i wogole. Ale mnie to podniecało. I raz czy 2 musiałem sobie strzepać na ich widok w lesie. Ja mam naprawdę w głowie siano :(

Gość napiszę anonimowo
Albo na studiach taka jedna pani profesor......... Ile razy się konia w łazience waliło. Nie ja jestem jakimś sexoholikiem kurwa. No nic dzięki za uświadomienie nie smięcę wam już

Gość facettttttttttt
dojrzała, ty jakaś mega sfrustrowana jesteś, pewnie z ciebie brzydkie próchno, bo co sie nie napisze o innych kobietach to ty jesteś na nie, stara lampucero.

Gość teraz taka moda z zagranicy
stara baba i mlody chlopak ,

Gość dojrzała jaaa
facettttttttttt kjakbym była sfrustrowana,to bym po niebo dojrzałe kobiety wychwalała,a młode kobiety uwazała za cos gorszego. Zauważyłaś/łeś,że bronię młode kobiety?Chyba niezbyt lotna/tny w rozumowaniu jestes.Jako dojrzała kobieta nei wyzywzszam się i nie oceniam młode kobiety źle,bo sama byłam młoda i niegłupia,nie byłam zaniedbana,miałam dobry gust.

Gość amdtjajmj
Ja mam 21 lat i jakąś dojrzałą do 40 lat mógłbym pukać ale musiała by być seksowna a większość w tym wieku jest do dupy :p z chęcią bym spróbował seksu z taką :) ale nic więcej :p

Gość tak tak tak...
masz kompleks edypa

Gość lepsze są dijrzałe emocjonalni
e kobiety które mają zasady i wiedzą czego chcą i mają realne wymagania anie jak te dzisiejsze młode pokolenie księżniczek

Gość jedcehdb
lepsze są dijrzałe emocjonalni dalczego prawie kazdy krytykuje dzisiejsze młode kobiety,a z ich meskich rowiesnikow robi się wielce dojrzałych meczyzn? Młodoisc ma swoje parwa i młoda dziewczyna i młody facet mają prawo być ksieznikczkami i książętami.

Gość kropeczka zoi
Mam 25 lat 185 wzrostu jestem blondynką zajmuje sie podrywaniem bogatszych facetów najlepiej jak Lekarz wpadnie mi w łapki albo Prawnik Ostatnio poznałam takiego bidaka ale chyba się zakochałam i jestem w kropeczce co dalej zarabiać muszę bo studiuję medycynę panowie sikają za mną ten bidaczek tez no ale co ja bebde go utrzymywala Facecik z furom i z kaska to jest to a jak wysoki to zaliczam w tym miesiacu bylam z 16

Gość paco paco paco
Ja mam 45 lat i mam kochanka 18 lat młodszego. On tez uwielbia dojrzałe, zadbane kobiety.

Gość paco paco paco
Myślę, że masz autorze właśnie takie upodobania, nic nienormalnego.

Gość Wojtek Kom.
To ty musisz być nieziemska skoro taki młody się z tobą trzyma. powodzenia.

Gość paco paco paco
Jestem nieziemska, bo co?

Mi też podoba się starsza kobietka i do tego mężatka. jeśli kobieta jest piękna, zadbana i inteligentna to nawet jeśli jest sporo starsza to i tak jest boginią.

Tak, to normalne. Zdarzają się takie czterdzieski, że klękajcie narody. Poza tym one sa czesto inteligentniejsze i bardziej normalne od młodych dziewczyn, nie mają takich humorów itp. Jacek, to masz tak samo jak ja. Te fajne czterdziestki, to czesto mężatki.