Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy31

Bo czasem po porstu trzeba mi kobiety na boku

Polecane posty

15-20 lat hahaha co za strae rursko, zęby cię bolą, w twom wieku i take kuurewskie lachony zebów już nie maja. Prezes firmy, pożal się boże :D chyba z dużymi różowymi witrynami hahahaha.- tam jest twoje miejsce. Takiej suczy nawet pogłaskać bym nie chciał, nie wspominając o rozmowie, bo musiałby się zniżyć do niebezpiecznego poziomu :D Nie traktuj wszystkich miarą swojego rogacza, przegryzłby cię w pasie nawet byś nie pisnęła, mimo swojego wieku do pięt mi nie dorastasz.

@diamant i ty tym się chwalisz :D nie musisz się wiele wysilać, wynajmij jakiego dedektywa,z parę zer bedziesz miał wszystko jak na tacy. Nawet chłopaki-żigolaki podstawią się z przyjemnością, niczym pewien agent imiennik autora tego topicu. W dzisiejszych czasach i dzisiejszej technice żadna sucz nie ma szans na dłuższą metę...

Dziadku, stary pryku, zgrywasz tutaj ogiera, na którego każda poleci. Żałosny jesteś. Tym co o sobie napisałeś potwierdzasz tylko moją opinię, o starych prykach. Jesteś rozgoryczony, bo żadna młoda, inteligentna dziewczyna nie chce twojej kasy, bo brzydzi się takimi starcami jak Ty.

Gość jnkfghr
Tajemniczy a skąd jesteś? Nie wiem czy pisałeś wcześniej, a nie czytałam całego wątku.

@bosa bosa, przeczytaj jeszcze raz swój ostatni post, :D - poziom zdołowanej gimnazjalistki - NO COMMENT !

Stary pryku, / to pasuje do Ciebie idealnie / . Najważniejsze, że zrozumiałeś treść mojej wypowiedzi, a że dzieli nas spora różnica wieku, to fakt, z którym nie można dyskutować. Znam kilku starszych panów w Twoim wieku, lecz oni potrafią zaimponować wiedzą, doświadczeniem życiowym, kulturą, noooooo, i okazują szacunek kobietom. Ty, jesteś zgorzkniałym człowiekiem. Widocznie masz ku temu powody.

Gość daria4u
muszę to skomentować! ludzie po co się zdradzać?po co szukac kogos na boku, jesli zona jest oziebla, zmeczona i co tam jeszcze wymysli przejmijcie inicjatywe przynajmniej na poczatek, ona pozniej sama "pociagnie" temat tzn. macie ochote na seks, zlapcie ja za reke, dotknicje nia swojego penisa, delikatnie zlapcie ja za pupe, DELIKATNIE powtarzam za piersi, szepnijcie jej do ucha cos zbereźnego, wejdzcie za nia do lazienki zamknijcie drzwi, zacznijcie piescic. No nie wierze, że kobieta was odepchnie, powie ze jest zmeczona! poporstu w to nie wierze! na koniec cos z troche innej beczki najwazniejsze! nauczcie sie robic dobrze minete! DELIKATNIE jesli chcecie piescic kobiete palcami to nie "trzyjcie" o jej "guziczek" bo to bardzo wrazliwe miejsce i to ze kobieta wam czasem "odskakuje" co wy uznajecie za prawidłowy odruch dla nas to poporstu za mocny dotyk w za czule miejsce.

Oj widzę, że temat trochę odbiegł od wstępnego zagadnienia... Daria4u, co do minety to jest to masz rację, trzeba mięc wyczucie, kiedy jest juz na tyle "ślisko", ze można po guziczku palacami jezdzic, a kiedy trzeba mocno jezykiem popracowac i ustami, czasem trzeba uzyc sliny na palcu na wstepie, aby wszytko zwilzyc. Choc ja preferuje palcami mocno cipke stymulować kobiecie a jezykiem i ustami lizac i ssac lechtaczke, czesto tez druga ręka z palcami wędruje do analu:) nie ma nic piekniejszego niz kobieta, kta dochodzi i wije sie w spazmatycznych ruchac ekzstazy i te jeki..wrrr

Nudno się zrobiło, jak sobie poszedłeś. I zaczęli się prezesi między sobą kłócić, kto jest lepszy i kto wyżej sra niż dupę ma :) Postaraj się w swojej karierze "zdradzacza" na takich nie trafić :)

JulietteB. widze włąsnie, że zaczełą się tutaj wyliczanka kto jest lepszy itp. Szkoda, że ejszcze nie zaczeli dyskutować kto wiecej na składke daje:) A Ty JulietteB. jak tam, przez weekend jakieś doznania erotyczne na poziomie były ? Czy raczej średnio?

Raczej ujemnie jeśli o mnie chodzi :O Ale też i się niczego nie spodziewałam, to i się w sumie nie rozczarowałam :D

JulietteB. u mnie w sumie też, no dobra wytrsyk zaliczylem...ale bez faejerwerkow... Ale za to wczoraj stara znajoma mnie zaskoczyla, bo rozmawialismy na Skype, a ze bylo pozno i jeszce popijalismy jakies drinki, to zeszlismy oczywiscie na temt sesku, no i Ona mi mowi, ze nasteonym razem musimy sprobwoac cyberseksu przez czat i akmery na skype, jak nasi malzonkowie ebda spali... W sumie kiedys tego probowalem, pare lat wstecz, ale wtedy jeszce kamer nie bylo na czatach... MAs zjakies doswiadczeniw tym?

Gość dhali
nie wiem na czym stanelo i co sie wydarzylo w przeciągu tych 7 stron i nie chce mi się tego czytać , zainteresował mnie temat główny a wiec jestem... ;)

Gość dhali
moje zdanie.. coz no.. zawsze ciagnelo mnie do tego co zle , niemoralne , zakazane , niegrzeczne ,nienormlane ..takie moje zdanie ;P

Nie mam doświadczeń w sekskamerach. Jedynie cberseks pisany ;) Jestem jednak zdania, że nie ma to jak dotyk na żywo :)

Gość brunet___
Juliette to chodz na klapsa :P

Tez mi sie wlasnie wydaje, ze nie ma jak na zywo....ale pewnie bedzie trzeba i sprbowac z kamerami, aby sie dowiedziec jak to jest...

Gość lamciaa
Tomek, co powiesz na to.. Podchodzisz do mnie z tylu, wypinam sie, zrywasz stringi, przyciągasz do siebie za włosy i mówisz.. chce cię zerznac jak sukę..

Gość gmdka
nie potrafi żony zaspokoić i myśli, że znajdzie się tu jakaś naiwna co również będzie się chciała moczyć w tym bagnie :D Nie oszukujmy się, jakbyś potrafił podołać zadaniu to żony nie wygoniłbyś z łóżka