Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryku na patykuu

Czy 30letni facet moze sie wstydzic dziewczyny?

Polecane posty

Gość kukuryku na patykuu

mam pytanie czy chlopak ktory ma 30 lat,jest wolny moze byc zawstydzony dziewczyna?i jak sie wtedy zachowuje.Mam taka sytuacje i niby cos miedzy nami iskrzy ale ja nie zrobie pierwszego kroku a on podobnie.:(

Gość kafeteria.pl :)
może może :) i co Ty nic nie zrobisz On nic i nic... a coś miłego przejdzie obok jeżeli czujesz iskrzenie zaryzykuj nie wiem uśmiechnij się zagadnij Ty go znasz a nie my na kafe :) pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość kukuryku na patykuu
od jego kumpla wiem, że jest prawiczkiem, czy to normalne w tym wieku? :o

Gość kukuryku na patykuu
no latwo powiedziec bo ja jestem z tych strasznie niemialych ktore zrobia sie czerwone jak burak i nie umiem.Usmiecham sie do niego,on do mnie tez,i spogladamy na siebie.Problem w tym ze widzimy sie dwa razy w tygodniu na kursie i on raz usmiecha sie,spoglada,jak wychodzi zegna sie ze mna a drugi raz gdzies ucieka,nie patrzy sie wogole i wychodzi nie odzywajac sie i ja juz nic ztego nie rozumiem :( Oboje mamy po 30 lat a to brzmi jakbysmy w przedszkolu byli.

Gość kukuryku na patykuu
malo go znam,wlasnciwie tylko z kursu a poza tym nie i nie wiem wogole co do niego powiedziec.Poza tym jakbym sie mu tak samo podobala to chyba sam by zagadnal czy cos.

Gość kukuryku na patykuu
aż przykro patrzeć jak taki przystojniak czai sie jak szpak na jebanie i nie wie jak zaliczyć :o no jakaś totalna masakra, pierwszy raz spotykam się z czymś takim...

Gość kukuryku na patykuu
widze ze juz margines spoleczny powstawal

Gość kukuryku na patykuu
piszę oczywiście o sobie :classic_cool:

Gość dsadsa342432
to zalezy czy ten facet ma fobie społeczną . Jesli ma , to jak najbardziej moze sie wstydzic dziewczyny ..