Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackdevil.92

pomóżcie :(

Polecane posty

Witam wszystkich, otóż mój problem trwa już od jakiegoś czasu. Chodzi o to, że w nocy budzę się i jest mi niedobrze bo chce mi się odbić. I żeby mi się odbiło muszę pochodzić po domu, ponieważ na leżąco nie umie mi się odbić. Niestety to "chodzenie" po domu czasami może trwać nawet 4 godziny. Jeżeli się położę to nie zasne bo będzie mnie męczyło. Prosze o poradę co mam zrobić :( Byłam u lekarza i dał mi tabletki na wzdęcia, gazy itp. ale niestety nie pomagają. Nie mam pojęcia co mi jest :( Już mam tego dosyć...

Gość Zaniepokojona malkantak 671
a kwasne mleko pijesz???

Gość Zaniepokojona malkantak 671
No to polecam picie kwasnego mleka

Gość wcale nie zdrówko
A jak czesto sie wyprózniasz???

ja mam zdiagnozowany refluks i mialam dluugo bardzo podobne objawy-rano jak wstawalam albo w nocy, czulam ze chce mi sie odbic. wymuszalam to wiec, po prostu napinajac jakos miesnie przepony, przelyku gdy mi sie odbilo, bylo lepiej, jak nie to zulam gume i samo sie odbijalo jakos pustym powietrzem. moze masz przepukline przelykowa. trzeba do gastrologa

Gość wcale nie zdrówko
To znaczy ze te tabletki jeszcze Ci szkodza,minimum raz dziennie powinnas sie wyprózniac

Gość wcale nie zdrówko
Gumy zuc nie wolno bo zawiera aspartam silna trucizne,nigdzie nie trzeba chodzić ,tylko pic kwasne mleko ,wazne sa tez kiszone ogórki i kapusta kiszona

Gumy zuc nie wolno bo zawiera aspartam silna trucizne,nigdzie nie trzeba chodzić ,tylko pic kwasne mleko ,wazne sa tez kiszone ogórki i kapusta kiszona ... nie skomentuje

Gość wcale nie zdrówko
To nie komentuj lawlii,bo nie masz nawet takiego prawa,najpierw trzeba sie uczyc