Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałimbałe

Nie chce mi sie kurde uczyć

Polecane posty

Ludzie z reguły mają egzaminy, to troche sie lenią, ale potem przysiadają. Ja mam za 2 dni egzamin ciężki, jak go nie zdam będzie warunek, a nie mogę się zebrać do nauki!! Macie tak?

Widocznie brak Tobie celu w życiu, poczucie niespełnienia, nicości - a to przekłada się na wszystko, za co się bierzesz.

Gość Nigdy nic nie wiem
Po co poswiecac czas czemu tak ograniczonemu jak wiedza, wcale ci sie nie dziwie :D

Gość Nigdy nic nie wiem
czemuś ziomuś ;-)

Gość prawdziwka91
Tak to już w życiu jest, jedni się potrafią zdyscyplinować i przysiąść do nauki, inni wybierają lenistwo i biadolą, ci piersi stanowią może 1 % ale jak myślisz kto ma większą szansę na lepszą pracę?

Gość prawdziwka91
napisałam piersi? :D

Lol, myślę, że jak się tak czy inaczej skończy studia to szanse na prace ma się taką samą. Tak jak z chodzeniem na wykłady - mówią, ze jak chodzisz, to łatwiej zdać. 2 przedmioty z których byłam na wsyztskich wykładach, oblałam, zdałam w ostatnich terminach dopiero, a przedmioty, z których nawet nie wiedziałam jak wykładowca wygląda, zdałam za pierwszym razem. Może jedynie tu upór w poszukiwaniach i chęci rozwijania siebie pomóc, ale ja lubię rozwijać siebie i lubię moje studia, ale nie wszystkie przedmioty są zajebiscie pasjonujące i ciekawe :/