Lena17 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Witam, jestem dziewicą chciałabym zacząć współżyć ze swoim chłopakiem mam 20 lat. Czy prezerwatywy wystarczą? dodam że bardzo ciasno tam mam:( Czy podczas tego pierwszego razu nie pęknie nam gumka z tego powodu że jestem tam bardzo wąska? Prosze o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 8, 2012 Jeśli będziesz odpowiednio nawilżona to nie. Ale może pęknąć, bo źle ją założycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 chodzi o to by powietrze nie zostało tam tak????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 chodzi o to by powietrze tam nie zostało?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena17 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 może ktoś jeszcze się wypowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Wrzesień 10, 2012 Jak boisz się wpadki to kup sobie mikroskop owulacyjny i określaj nim swoje dni płodne i niepłodne. Podczas płodnych - nie współżyjcie, nie będziesz musiała obawiać się wpadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena7999 Napisano Wrzesień 10, 2012 porozmawiaj i wybierz najlepsza metode antykoncepcji ze swoim lekarzem ginekologiem on postara ci sie pomoc i napewno dobierze odpowiednia lub nawet 2 . wtedy nie bedziesz zestresowana ewentualna wpadka co niestety sie zdarza nawet przy pierwszym razie powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach