Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Snakus

Grzybica

Polecane posty

Gość Snakus

OD długiego czasu zmagam się z grzybicą. byłem u lekarza 1 kontaktu który wysłał mnie do dermatologa który przepisał mi maść ELOSONE i kazał tosować 2 razy dziennie. Jeśli maść by nie pomagała miałem przyjść jeszcze raz ale tym razem po skierowanie do szpitala i iść na 2 tygodnie do szpitala. Maść bardzo mi pomogła lecz po jakimś czasie przestała działać zniknęło jakieś 2/3 grzyba. Do tego dermatologa już sie nie wybierałem ponieważ chodziłem do szkoły a nie chciałem mieć zaległości na 2 tygodnie. Wiec po jakims czasie wybrałem sie znów do lekarza 1 kontaktu który przepisał mi masć TRIDERM i pomógło bardzo szybko uzywałem go jakiś czas nie zdołałem wyleczyc grzybicy do końca i niestety zmienił sie lekarz w mojej okolicy który zaczął eksperymentować i zmieniać mi maści mówiąc że Triderm jest na sterydach i mi szkodzi przepisywał Steper i jeszcze jakieś 3 inne maści nazw niestety nie pamiętam nic nie pomagało ostatnią maścią jaką dostałem jest EXODERIL który tak samo nie pomaga. Co mam teraz zrobić co mi polecicie mówił jeszcze że moja choroba trwa zbyt długo i musze leczyć ją tabletkami a nie maściami. Buty mam firmowe ze skóry więc raczej sa dobre POMOCY!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować