Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 5.

Ulubione zabawki dziecka 12-16 mieś ?

Polecane posty

Gość Marta 5.

Czym lubią bawić się Wasze dzieci w tym wieku ?

Gość Mmmmamaaa123
Żelazko,w piaskownicy,w wodzie,autkiem do popychania,lubi rysować tzn bazgrac heh ipad,

Gość Marta 5.
Dzięki Mammma123, pytam ,bo chcę kupić coś na pierwsze urodziny.Jakąś fajną zabawkę którą dziecko za szybko się nie znudzi. ;-)

Gość Maaaaaama123
Moj dostał słonia co piłki wypuszcza i do tej pory sie nim bawi.albo piaskownice na nogach:-)

Gość Marta 5.
Ktoś jeszcze ?:-)

Gość paplitos
Ośmiorniczki do kąpieli Tomy- odkąd dostał, co wieczór domaga się żeby mu je wrzucić, żadna zabawka nie była tak atrakcyjna :) http://sklep.educol.pl/bujaki-na-biegunach/169-bujak-konik-niebieski-little-tikes.html ten bujak- ma po kuzynie, też mnie dziwi jak bardzo lubi się nim bawić, ale korzysta z zabawki na różne sposoby, a lubi zabawy zręcznościowe. Dostał też na roczek drewnianą kostkę edukacyjną, fajna zabawka tylko niestety szybko ją rozwalił... Bardzo lubi książeczki, ale odpowiednie, z prostymi, rytmicznymi wierszykami, wyraźnymi obrazkami. Może zorientuj się co dziecko lubi, jedno chętnie rysuje, maluje, a rodzice mają miejsce np. na sztalugi, inne lubią kolorowe zabawki interaktywne- misie, pieski itd, mini laptopy, komórki... A mój to taki mały łobuz, kolorowych zabawek nie lubi, interaktywne szybko go nudzą, nie lubi zabawek typowo dla dzieci- za to chętnie takie którymi się w ruchu bawi, odpowiednia piłka, samochodzik- jeździk, chodzik- pchacz, lubi bardzo instrumenty- gitarę, keyboard, u rodziny także bębny i flet, i myślę że jakby miał na to miejsce to np. basen z kulkami albo namiot byłyby świetnymi zabawkami...

Gość kasss99887
Moja uwielbia taki tandetny plastikowy sorter z literkami i zwierzątkami, przy czym ścianki sortera to też klocki i wszystko się rozkłada. Kosztowało to ze 25zł w sklepie z zabawkami i bawi się tym już ze 4 m-ce, dzień w dzień.