Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka1616

CZy jest coś ze mna nie tak jeśli nie chce na razie uprawiać seksu?

Polecane posty

Gość Malutka1616

A więc mam 16 lat prawie 17 jestem dziewczyna jak zapewne widzicie po nicku ;q i jak na razie nie chce oprawiać seksu czy jest cos ze mna nie tak jeśli nie chce naśladować koleżanek które juz to robią ? nie robie tego ponieważ czekam na faceta z który będzie mnie kochał i ja jego .. miałam juz kilku chłopaków ale związek nie utrzymał się więcej niz pół roku tak więc nie było nawet szans na współżycie poza tym tego nie chciałam .. Nie oznacza to ze nie podobam sie facetom bo wielu mężczyzn zabiega o moje względy i sie we mnie kocha ..na idiotyczne pytania typu czy sie masturbuje od razu odp że nie :D i nie jestem cnotka jakaś w tym seksie ze o tym nie myśle , bo myśle ale wiecie mam swoje zasady pewne ...

Gość oriiiii
ale ty pokrecona jestes :D

Gość Perw mobilna
Porozmawiaj o tym z mamą. Masturbację polecam. 😴

Gość lena7999
to ze czekasz jest w pełni dorosla i rozsadna decyzja i indiwidualna zalezna od kazdej kobiety i sie nie przejmuj ze kolezanki juz "to " maja za soba .to ze czekasz na odpowiedniego partnera rowniez decyduje ze szukasz tego "jedynego i odpowiedniego " fajnie i niefajnie bo jednak zaczynasz sie przejmowac tym niepotrzebnie .wszystko ma swoj czas i wtedy bedziesz szczesliwsza gdy " to " sie stanie z milosci bo w koncu kto jak nie druga polowa jest odpowiednikiem dobrego wejscia w zycie seksualne .powodzenia trzymaj sie ;)