Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek z Marymontu

Jak można nazwać dziecko Amelia??

Polecane posty

Gość gość
Amelia mi sie kojarzy ze slowem... Melina :O tyle pieknych imion, zwlaszcza dla dziewczynek, a Wy dajecie im takie szity... Amelka, Wanessa, Dżesika, Nikola... Myslicie, ze Wasze dzieci lepsze z takim kiczowatym imieniem będą?? :O

Gość gość
JAk można ? a srak ! dopoki nie znalam tej beznadziejnej kafeterii to nie wiedzialam ze to wada plodu, w d***e to mam, wy jestescie nienormalni ze sie tak podniecacie tym imieniem, imie ladne znane w innych krajach, ja p*****le !!

Gość gość
a żebyś wiedziała że jestem matką amelii i mam w d***e wasze zdanie o tym imieniu :) mnie się podoba i nigdy nie spadłam tak nisko,zeby krytykowac innych za imiona jakie dzieciom nadaja,wspolczuje wam tak pustego i nudnego zycia ze zakladacie az na forum tego typu tematy

Gość karlkarlkarla
To jeszcze nic, bo oklepane i popularne, ale wiecie jakie są? Wieńczysława, Rościgniewa i Piotrumiła to moje przeboje! :) A ja lubię niepopularne, inne imiona, ale bez przesady. Moje dzieci to: Leon, Remigiusz i Gaja.

Gość gość
Lepsza Amelia od Noemi!

Gość gość
Niestety spospoliciało . Już niedaleko mu do Leny czy innej Nikoli.... No i jeszcze te chorobliwe skojarzenia medyczne .

Gość gość
Obrzydliwe imię. Niestety mam sąsiadkę która tak nazwała bachora i ciągle krzyczy na cały regulator tym imieniem, po 150 razy dziennie. Już mi się chce rzygać od tego. Albo "melcia" :o Jak zaczyna tak wykrzykiwać to bym najchętniej ją w ten pusty leb walnęła o ulice i tego śmierdziela. Takie mdłe, puste, brzydkie imię dla prostytutki.

Gość gość
Lecz się, jesteś chora psychicznie... a może egzorcysta bardziej od psychiatry by ci pomógł??

Gość gość
amelia ameba odwłok podobne słychac

Gość gość
Ale jesteście głupie :o jak można tak się wyzywać, wyśmiewać i debatować nad jakimś imieniem, że nie wspomnę o autorce i tym durnym tytule. Coraz głupsze to kafe :o

Gość gość
Wole noemi przynajmniej biblijne xxx hahahaha ŁAAAAŁ no tak jak biblijne to już piękne :P

Gość gość
Ja mam na imie Amelia, mam 13 lat i jakos do tej pory nikt sie nie smial z mojego imienia, wrecz przeciwnie, wyszyscy rowiesnicy mi mowia ze mam b ladne imie. mi sie osobiscie amelia nie podoba xd ale nic do niego nie mam, wolalabym miec inaczej na imie, ale serio, amelia: z jakiego powodu mial by sie ktos z tego imeinia smiac? xd

Gość gość
Ja mam na imie Amelia, mam 13 lat i jakos do tej pory nikt sie nie smial z mojego imienia, wrecz przeciwnie, wyszyscy rowiesnicy mi mowia ze mam b ladne imie. mi sie osobiscie amelia nie podoba xd ale nic do niego nie mam, wolalabym miec inaczej na imie, ale serio, amelia: z jakiego powodu mial by sie ktos z tego imeinia smiac? xd

Gość gość
Amelia jeszcze ujdzie, ale jak można nazwac dzieko Aniela!

Gość gość
Amelia... Hahaha dobrze że nie ANALia xd

Gość gość
A srak

Gość gość
AMELIA... TRAGEDIA. kojarzy mi sie z emalią do malowania lub a anomalią..heheheh co za pustke trzeba miec w glowie zeby tak dac dziecku na imie.

Gość gość
a jak ty masz na imię, 15:41?

Gość gość
Ja nie rozumiem tego. Jest tyle imion a wybierają takie "chorobowe". To może Gruźlica, albo Dżuma? Też ładne imiona.