Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenfacet

Co o tym myśleć ?

Polecane posty

Gość tenfacet

Witam, Poznałem dziewczynę w pracy jest bardzo ciekawą osobą. Byliśmy na randce było wszystko w najlepszym porządku. Umówiliśmy się na niedzielę lecz zauważyłem że os 1.5 dnia milczy nic nie piszę. Zawsze je do niej pisałem, ale chcę żeby ona też wyszła z inicjatywą. Nie chce się narzucać na prawdę jest dojrzałą kobietą. Co mam w tym wypadku zrobić ?

Gość rozkodujecie
no przeciez jestescie umowieni na niedziele. ona tez nie chce sie narzucac. a co takiego ciekawego w niej jest?

Gość zagubiona159
skoro jestescie umowieni to nie jest zle ....czasmi niektóre kobiety potrzebuja czasu ...

Gość wezme sie za dywan
niektóre kobiety same z siebie nie napisząbo im sie wydaje że sie będą narzucać . czekają aż facet napisze bo jak napisze znaczy że mu zależy...

Gość zagubiona159
zgodzę się z każdym powyższym postem ...sama tak mam że nie lubię sama pisać ...ponieważ niechcę się narzucać i uważam że to ta druga osoba powinna sie pierwsza odezwać ... a jeśli się nie odzywa to myślę że jej nie obchodzę ....więc nie martw się ...może w waszym przypadku tez tak jest ...są też takie osoby które wolą porozmawiać na żywo niż przez telefon