Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaAna

DIETA NORWESKA

Polecane posty

Gość SaAna

Czy któraś z was była na tej diecie? Zastanawiam się nad jej zastosowaniem. Zastanawiam sie jednak czy mogę jadłospis zaplanowany na trzy posiłki rozłożyć np na cztery posiłki? Ile udało sie wam schudnąć na tej diecie i jak z efektem jo jo? Czy występuje? Bo to ponoć dieta na przyspieszenie metabolizmu...

Gość babazmakiem
Zdaje sie,ze trzeba sie trzymac dokladnie zasad.Bardzo restrykcyjna i stad skutecznosc. Czytalam,ze dziewczyny nie byly na niej glodne.Jajka bardzo zapychaja jednak. Tez sie nad nia zastanawiam:) ile wazysz?

Gość SaAna
No właśnie czytałam ze jest skuteczna. Ja lubię i jajka i grejpfruty, dodatkowe grejpfruty maja silne właściwości antygrzybiczne i antybakteryjne więc to samo zdrowie:) jajka dostarczają duzo białka, więc na logikę nie powinno sie być faktycznie glodnym na tej diecie. Kawę jak sie domyślam pić można pewnie bez mleka i bez cukru. Chciałabym spróbować, przekonać sie na własnej skórze. Nie mam dużej nadwagi, ale chciałabym tak 6-7 kg zgubić. Dieta MŻ nie jest dla mnie niestety, bo zazwyczaj jest to dieta niskotluszczowa a wysokoweglowodanowa. A ja najlepiej sie czuje na niskoweglowodanowej diecie. Białko daje uczucie sytuacji i odchodzi ochota na słodycze co w moim przypadku jest wskazane:) A Ty? Ile kg potrzebujesz zgubić do wymarzonej wagi?

Gość SaAna
Nikt nie ma ochoty sie dołączyć? Ja zacznę prawdopodobnie od jutra lub wtorku. Chce jeszcze trochę o tej diecie poczytać, zaopatrzyć sie w składniki i nie ma zmiluj sie. Czas podkreślić metabolizm. Do tego codziennie godzinke ćwiczeń chciałabym dodać żeby efekt był jeszcze bardziej spektakularny.

Gość cvbnm,mjnhgfgbhnm
Hej ja chętnie dołączę ale nie na kafeterii, bo tu na dłuższą metę robi się niemiło- podszywy, chamstwo. Zapraszam na inne forum. Stworzymy grupę wsparcia.Zgoda? :)

Gość SaAna
Super:) Jakiś link do forum dostanę?:)