Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika543

Wiza dla Turka

Polecane posty

Bardzo proszę o informację co mogę zrobić, aby zaprosić do Polski na kilka dni chłopaka z Turcji? Jak mogę mu pomóc, aby mógł przyjechać? Co my musimy zrobić, jakie dokumenty przedstawić, aby przyjazd zakończył się powodzeniem ? Dodam, iż nie pracuję i nie jestem w stanie wysłać mu zaproszenia. Proszę, pomóżcie!

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Wszystkie informacje dostępne są na stronach Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP. Powinnaś pojechać do niego raczej.

dlaczego ja powinnam pojechać do niego? Myślę, że wręcz przeciwnie...

Gość Uroczy Szymuś
To myśl dalej.

Gość Uroczy Szymuś
Wystarczy przeczytać to forum. Widać od razu, że ta czynność większości Was nie wychodzi.

Gość Samo życie...
Po wakacjach jesteś jak rozumiem. Stuknij sie w łeb porządnie a potem popatrzcna zdjęcia poparzonych i pomordowanych przez swoich panów turczynek. Ze tez kobiet z turcji nikt nie zaprasza - czy to nie dziwne ?

a zdziwię Cie trochę, nie byłam nigdy w Turcji... nigdy nad tym się nie zastanawiałam, dlatego proszę o radę ludzi, którzy mają w tej kwestii pewne doświadczenie

Gość Samo życie..
Tak tak , juz sie zdążyłam zapoznać z topikiem obok - jesteś bardzo głupia a na to nie ma rady więc nawet nie bede sie starać ci czegokolwiek tłumaczyć - przekonasz sie sama

głupia to może jesteś Ty :) po czym to stwierdziłaś? Pozory mylą, więc uważaj...

Gość Samo życie ...
Turcja chce wstąpić do UE, nie spełnia jednak wielu warunków. W Europie takie traktowanie ludzi jest i będzie potępiane i nietolerowane. Kilka osób Nie słyszałam o Europejce zakopanej żywcem w XX/XXI wieku ani, o Europejkach skazanych na karę chłosty i więzienia za to, że zostały zgwałcone, ani o Europejkach polanych kwasem tudzież benzyną i podpalonych....

Gość wujaszek Hans
Nawet Niemcy nie chcą Turcji w UE.Mówi wam to coś ? :)

Gość wredniucha
gdzie go poznałaś autorko? przez internet?

Gość kakaołwy dżo
Turki mają duże oko i zwinnego pytona ;o

Gość kakaołwy dżo
jak cie wyrucho to sie podziel wrażeniami

Gość fgdgdfsgsdfgdfgfdg
nastepna jebnieta, turas czeka na wize, potem oczywiscie szybko sie zakocha , albo moze juz baaardzo zakochany w tobie, papierki zdobedzie , a za rok bedziesz tutaj pisac, co robicccc!!!!rece juz opadaja, ludzie nie pomagajcie jej, nastepna malpe chce sciagnac do Europy!

Gość Czekajac na rozum
moze go w takim razie zaprosic ktos z Twojej rodziny

Gość Czekajac na rozum
ja kiedys zapraszalam kuzynke mojego znajomego, ktora mieszkala w Algierii i nie dostala zaproszenia. Pomimo tego ze mam mieszkanie, prace itd itp, to najwyrazniej spalilam sie na tym ze po prostu jej nie znalam, bo straz graniczna zadawala mi pytania bardzo szczegolowe, typu skad ja znam, dlaczego chce tu przyjechac, gdzie ona pracuje, ila ma dzieci i inne cuda wianki!!!...a rzeczywiscie miala tylko przyjechac na kilka dni odwiedzic swoich znajomych....

Gość Czekajac na rozum
to znaczy nie dostala wizy na moje zaproszenie...