Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej Kobietki :) Czy ma może któraś z Was do odsprzedania karuzelke do łożeczka dla chłopczyka? stwierdziłam,że bez sensu kupywać nową, bo to i tak zachwyca dziecko 'przez krótką chwilkę' jesli ktoras ma proszę o zdjęcia w komentarzach i adresy e-mailii. zdjęcia karuzelek moga byc z googli, chodzi mi głownie o wzór ;p

Gość serenada nocna
nie wiedzialam ze sa karuzelki osobno dla chlopczykow i osobno dla dziewczynek:O

Gość na 2013/2014?
dla chlopczyka? poyebalo cie?

Gość paranormalyyy
taaa, bo chłopcom to trzeba od razu sztangę. Macho musi być! karuzelka go spedali... Autorko, poszukaj na allegro - tam kupisz najtaniej i to nawet nową. Uzywanej nie ma sensu, bo karuzele lubią siępsuć

Gość na 2013/2014?
wypierdalaj:O z karabinami mu od razu powies:O niech mu lataja nad lbem:O pewnie pustym po debilnej mamusi:O ps. co to za slowo "kupywac" wiejski głupku????

Gość ljKSJASzKJNSXz
na 2013/2014? po co tu smierdzisz? Bredzisz bez sensu. Spadaj

na 2013/2014? KULTURKA NIE MA CO ;)) TYLKO POGRATULOWAĆ GŁUPOTY :) ALE BEZ SENSU ZWRACAĆ NA CIEBIE UWAGĘ, WIELKA MIASTOWA OSOBA SIĘ ZNALAZŁA. ALE DUŻO TAKICH OSÓB CAŁE ŻYCIE NA WSI , TYDZIEŃ SIĘ POMIESZKA NP. W WARSZAWIE I WIELCE MIASTOWA ;D

paranormalyyy !! nie musi byc zaden macho!! tylko poprostu nie powiesze dla chlopca latajacych laleczek nad głową, a jeśli Ty byś powiesił dla swojego syna laleczki to wieszaj, ale nie ja.