Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martin V

Podryw na auto

Polecane posty

Gość Martin V

Witam lanserów i lachony,planuje zakup samochodu,jakie auto jest dobre na wyrwanie fajnej laski. Myślałem nad BMW 5 takie z 2005 np co sądzicie o takim zakupie?

Gość .misio krzysio
myślę że wieksza połowa kafeterianek lachociągów poleciała by na takie bmw śmiało kupuj🖐️

Gość prawictwo pospolite1
BMW to złom .. Płacisz nie za jakośc tylko za marke ..

Gość Martin V
A VW Golf?

Gość dck
bmw to złom? :D widać, że ten, kto to pisał, zna się jak świnia na gwiazdach. BMW 5 to dobre auto, ale duże i sporo pali. VW Passat od B7 to psujący się złom, który ładnie wygląda. Z tych dwóch zdecydowanie BMW, ale po co taki duży samochód? Niewygodnie parkować w mieście. Wolałabym kupić BMW 3 lub Audi A4, które zresztą mam i sobie chwalę.

Gość dck
Chwila, pisałeś o Golfie, nie o Passacie. Trochę śmieszy mnie rozsrzał pomiędzy klasami at, nad którymi się zastanawiasz. Golf to takie Audi A3, tylko klasa niżej. Gdzie mu do BMW 5. A ile masz właściwie kasy na zakup i utrzymanie? Trzeba policzyć 3 tys. za ubezpieczenie (może i na wyrost, ale lepiej mieć więcej niż mniej) i ze 3 tys. na zrobienie go (przegląd, wymiana oleju, filtrów, diagnostyka, rozrząd + co wyjdzie). Do tego trzeba doliczyć miesięczne koszty paliwa i zawsze mieć kasę w zapasie na ewentualną naprawę. Do BMW części są drogie, serwisowanie też. Jak kogoś na to nie stać, niech sobie odpuści.

Gość Martin V
30 tyś,ale chce coś zeby było duze i miało troche kucy pod maską.