Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfhsxklcv

kolega z pracy!! prosze wejdz napisz

Polecane posty

Gość cfhsxklcv

podobał mi się dałam mu delikatnie do zrumienia on delikatnie dał mi znać ze nic z tego odpowiedziałam ze ok ze luz nie dałam po sobie poznać co i jak on nadal jest miły uprzejmy taki jak był bez zmian a ja hm udaje ze jest ok a nie jest mecze się z tym nawet bardzo boli mnie kazdy jego usmiech i gest pracujemy przy jednym wspolnym projekcie kontakt non-stop nie dam rady teraz odejsc z pracy bo nie mam innej szukam ale to potrwa co robic jak stłumić to uczucie jak przestać robić sobie nadzieje czy sie narzucać

Gość a to ci dopiero...
mialam troche podobnie ale jednak inaczej. z tym, ze ja moglam unikac faceta, chociaz wcale jasno mu nie powiedzialam ze na niego lece ale mysle ze slepy nie jest i widzial, zreszta on tez mnie zagadywal. teraz on jest na zwolnieniu lekarskim, ja tez, dluzszy czas i nie mam z nim kontaktu, a bardzo bym chciala. boze, jak ja zazdroszcze jego znajomym ze moga go co dzien ogladac, rozmawiac z nim... :( serce mi peka na mysl, ze moze spotkac jakas kobiete i sie w niej zakochac :( ja go tak chce, tak strasznie :( bylam gotowac odprawiac jakas magie, ale tutaj na kafe mnie od tego odwiedziono :O nie wiem co Ci poradzic, chcialam tylko napisac ze wiem jak sie czujesz :(

Gość faretyboat
chcesz zrezygnować z pracy bo facet dał ci kosza ? lecz się kobieto

Gość cfhsxklcv
oj tak i to wiele razy ale on chce analny a ja mu daje do zrozumienia ze nic z tego to on ze klasycznie tez nie bedzie.

Gość cfhsxklcv
a co mam zrobić kontakt z nim mnie tylko dobija i nie pozwala na zapomnienie

Gość cfhsxklcv
najgorsze jest to ze on troche flituje ze mną albo ja się wkrecam nie wiem ale nakręcam się nim jego gestami a on hmmmm niby nie chce i tak mi dał do zrozumienia ale szuka ze mna kontaktu w pracy i o pracy duzo mi w pracy pomaga zasze jest pierwszy jak mam problem itp