Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noworódka

Pomarańczowe plamienie w ciąży?

Polecane posty

Gość noworódka

Witam, czy któraś z was miała pomarańczowe plamienia w ciąży? Jestem w 8 tc, do tej pory miałam dwa jednorazowe epizody z raczej brązowawym plamieniem. Były to raczej takie wodniste upławy zabarwione miejscami na lekki brąz czy nawet beż. Po tym wszystkim byłam u lekarza, miałam usg - dziecko ok, serduszko bije. Dostałam duphaston 3x dziennie na wszelki wypadek. Biorę go drugi dzień Niestety, dziś podczas porannej wizyty w toalecie znowu niespodzianka. Miałam problem z oddaniem stolca (zaparcia) więc trochę się męczyłam. Zaraz potem oddałam mocz i po podtarciu zobaczyłam śluz zabarwiony miejscami na pomarańczowo. Od tamtego czasu podcierałam się jeszcze parokrotnie i potem było już ok. Żadnych plamień. Nie chcę jechać do szpitala, bo byłam przy pierwszych plamieniach, też "jednorazowych". Podczas szpitalnego badania było już czyściutko. Czy któraś wie, co może być przyczyną takich plamień/śluzu/upławów? Jestem już strasznie zmęczona ciągłymi niespodziankami.

Gość noworódka
Podbiję, może ktoś miał jednak takie niecodzienne doświadczenia w ciąży

Gość noworódka
Do tej pory czyściutko, skąd takie incydenty. Już nie mam sił do tego wszystkiego :(

Gość babylove84
no nie wiem.ja bym jednak pojechala.wiesz...to moze byc nic takiego a moze tez byc cos powaznego.u mnie z delikatnego krwawienia zrobil sie wielki krwiak.

Gość babylove84
* z delikatnego plamienia