Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnasmutnaania

Dziwna sytuacja/facet nie zapłacił za taksowke

Polecane posty

Gość Smutnasmutnaania

Jak sadzicie, jestemmw związku z facetem ktor jest obcokajowcem dość zamożnym. Przjechal do mnie a ja mam auto w warsztacie i musieliśmy zapłacić za taksówkę kilkakrotnie. Razem około 200zl, nie ukrywam ze dla mnie to dość duża suma tym bardziej ze zarabiam 1000 zł. Powiedział ze ma tylko euro i musi wymienić, ale jakoś nie było okazji ja powiedziałam ze nie ma takiej potrzeby bo było mi głupio. Jednak ta osoba zna moje zarobki a mimo tomswietnie sie z tym czuła ze ja za nią placilam. Kiepsko sie z tym czuje. Jak sadzicie?dodam ze zaprosił mnie na 2 kolacje. Jedna za 800 zł druga za 600 zł.

Gość naucz się pisać analfabetko
a kto płacił za obiady? a po drugie w taxi chyba biorą w euro?

Gość ergregf
1400zl i jeszcze malo

Gość Sldkasjlkdajl
to chyba jak tyle zapłacił za kolację to chyba już głupio się dopominać co ?:/ to, że zarabiasz 1000 zł świadczy tylko o twojej pierdołowatości i on nie ma obowiązku cię utrzymywać i z racji tego, że jesteś taaaaakaaa biedna za wszystko płacić. a nie protestowałaś idąc do tak drogiej restauracji? miałaś pewność , że to ON ZAPŁACI? a z jakiej niby racji? egoistka

Gość Smutnasmutnaania
Bo za każdym razem płacił za obiady i kolacje bo jest zamożnych i sam lubi tak jadać.powinien zdawać sobie sprawe z tego ze tak mało zarabiam a dodatkowo mam kilka tysięcy długów.

on 1400 a ty 200 i jeszcze źle? to może mierz trochę niżej??? on 2x herbatka po 5 zł = 10 zł ty transport (spacer) = 0 zł ?

Gość Sldkasjlkdajl
no to niestety i tak jest twój problem to, że on zarabia - jeszcze raz mówię - NIE ZNACZY, ŻE MA CIĘ UTRZYMYWAĆ chociaż i tak to robi to już tę głupią taksówkę sobie odpuść. co to w ogole za postawa roszczeniowa. może chociaż mu się odwdzięczysz jakoś i jak cię nie stać na takie drogie restauracje sama mu coś ugotuj - może wtedy to też polubi

Gość Sldkasjlkdajl
ja nie rozumiem jak tak można tylko BRAĆ BRAĆ I BRAĆ i jeszcze żądać ...

Gość ergregf
a z drugiej strony co ty wpierdalalas ze 800zl wyszlo poza tym ze w dobrej restauracji

Gość Smutnasmutnaania
Chodziło mi raczej o to ze ktos zna moja sytuacje a opowiada mi ze on ubiera swoją córkę u Diora, jeździ na luksusowe wakacje, a mnie stać na nie wiele.

Gość twój kot
to mu to kurna powiedz a nie mówisz : że nie nie trzeba oddawać :/ oczekujesz że się domyśli o takie pierdoły zwłaszca, że dla niego są to grosze?

Gość mi mała z domu
mieszkam w uk mój mąż jest muzułmaninem , gdy byliśmu narzeczeństwem ja płaciłam za wszystko , to naturalne , nie rozumiem w czym problem

Gość ergregf
ale pierdolicie znalazla sponsora i niezadowolona ze nie ma jeszcze domu przepisanego

Gość Smutnasmutnaania
Ja zawsze odmawiam przez grzecznosc, ale inni powinni sie domyślić jak wypada.

Gość zainwestował 1400zł aby
cię przelecieć i uznal że nic z tego nie będzie więc wystarczy tych inwestycji :D

że za kolację zapłacił to ok - nie rozwodzisz się nad tym jakoś bardzo, a że za taksówkę nie to trzeba aferę zrobić :classic_cool: ps i pamietajcie panowie - jak kobieta mówi, że "nie ma takiej potrzeby" to wcale nie znaczy, że nie ma takiej potrzeby :classic_cool:

Gość Dhhhdlll
:)

Dziewczyna miala samochod w naprawie a zapewne ten bamber do spacerow Nie przywykl wiec co?? Miala go na plecy wziac???? Druga sprawa ze meCzyzna na poziomie , widzac ze dziewucha ledwo wiaze koniec z koncem Nie powinien pozwolic jej nawet placic za taxi I wielu mezczyzn by tak Nie postapilo. Najezdzacie na dziewczyne a ciekawe kto z was by Nie byl zniesmaczony tym bardziej ze restauracje wybieral on, widocznie jada w takivh na codzien . Miala powiedziec Nie dzieki choc na hamburgera do maca???? Mezczyzna ma zabiegac o kobiete a Nie na odwrot . I co takiego za facet placi?? Moze Nie zbiednial

Gość gość
Ktos kto ma pieniądze i jest do tego przyzwyczajony....czesto zapomina ze towarzysz/ka moze ich po prostu nie miec