Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doublelnspired

Podwójna przyjemność

Polecane posty

Gość Doublelnspired

2 młodych (23l),dojrzałych, zadbanych, przystojnych i seksownych chłopaków z Gdańska chętnie spotka się raz lub nawiąże dłuższą znajomość z ciekawą i chętną doświadczeń kobietą, która jest znudzona zwykłym stosunkiem i chciałaby poczuć się niczym władcza Kleopatra subtelnie zaspokajana przez dwóch mężczyzn chętnych spełnić jej każdą zachciankę lub jako niewolnica ssąca 2 kutasy na raz, które po chwili ostro zerżną obie jej dziurki aż do czerwoności na koniec oblewając całe jej ciało spermą. Szczegóły i wszystko pozostałe to tylko kwestia Twoich życzeń. Jeśli chcesz a nigdy nie próbowałaś seksu analnego to chętnie i delikatnie przygotujemy i nauczymy Twój drugi otworek do czerpania przyjemności. Jeżeli masz koleżankę, którą chciałabyś zaprosić do tego układu nie ma ku temu żadnych zastrzeżeń. Pragniemy tylko Twojego/Waszego zaspokojenia Kilka zasad: - Jestesmy hetero! - Nie oferujemy ani nie oczekujemy środków finansowych. - Obsługujemy całe Trójmiasto - Dysponujemy przytulnym lokalem ale na Twoje życzenie możemy spotkać się u Ciebie. - Panie do 40 lat - Dyskrecja gwarantowana Szczegóły spotkania i kontakt na e-mail: forsaken389@gmail.com

Gość Ernesto Diaz
Jz widze te kolejke :)))

Gość Doublelnspired
Na pewno kolejkę zazdrośników takich jak ty Ernesto. Mamy doświadczenie, to nie jest pierwszy raz

Gość Ernesto Diaz
A ja znalazlem dzis milion dolarow na strychu i dymam siostry kardashian. Slowo :)

Gość kolaaa%
Amen

Gość Doublelnspired
Proszę już więcej nie pisać, ponieważ mamy zapchaną całą skrzynkę. A na dodatek, pomimo tego, że jesteśmy młodzi i jedziemy na viagrze, to nie damy rady zaspokoić takiego dzikiego tabunu napalonych babeczek.

Gość Doublelnspired
A nie chcemy, żeby w tak młodym wieku kutasy nam poodpadały.

Gość lolssad
O to ty jestes jebany polski bangbros SweetHardy

Na koniec wyroochaliśmy psa Azora, który pilnował obejścia. Jeśli o mnie chodzi to był seks życia. Nigdy wcześniej nie miałem takiej satysfakcji. Na samo wspomnienie staje mi pyta i muszę strzepnąć sobie z krzyża.

Gość Doublelnspired
podbijam