Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DankaKrzyżak

Jakie są Lwy a jakie Byki?

Polecane posty

Gość cxvklkcvklsv
Byki mają rogi, a lwy długie grzywy :)

Ja tez sprawdzilam i wyszlo mi 4 :-P Energia 4 zapewnia równowagę, poczucie stabilności. To zapowiedź wierności i porządku. Przyjdzie wam włożyć wiele pracy w to, co się zrodziło między wami w dniu o wibracji 4. Przygotujcie się na wysiłek i lekcję wytrwałości. Wasza miłość będzie rozwijała się wolno, ale za to na solidnych fundamentach. Waszym głównym celem powinno stać się zachowanie równowagi. Pasi :-P

Gość znam znam znam
mam byka i mam zamiar sie rozstac, jest bardzo zaborczy i materialista, ze mna prawie sie nie liczy :( wybuchowy i juz mam go dosc !

Bzdura. Byki to dość spokojny, i raczej z charakteru kobiecy (rządzony przez planetę Wenus) znak zodiaku. Byki charakteryzują się pracowitością i dobrym gustem . . . Sam urodziłem się kiedy słońce było w znaku taurusa . . .

" Bzdura. Byki to dość spokojny, i raczej z charakteru kobiecy (rządzony przez planetę Wenus) znak zodiaku." Oj, nie bzdura. Mój eks mąż był bykiem - materialistą, tyranem, kłamcą. Do tego maminsynkiem. I baaardzo lubił się znęcać nad słabszymi od siebie. Mężczyzna byk - niedobra mącizna :P

Gość byki sa oki!
Byki nadwrażliwe, bardzo uczuciowe , pracowite i jak ktos wyżej juz napisał gustowne :) i to bardzo

Gość znam znam znam
Damascenka, wlasnie taki jest moj facet i z takim nie mozna wytrzymac! ja juz nie wyrabiam, probowalam na rozne sposoby ale nic z tego , typ nieznosny a moze jednak ktos sie wypowie na temat zodiakalnego BARANA ? znam takiegi ale taka pewna tez nie jestem, teraz to juz bede uwazac i bede ostrozniejsza