Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdeterminowana28

Będę fit i wiem o tym.Zdecydowane/nych mile widziani!!!

Polecane posty

Gość Zdeterminowana28

Hej Kochani!!! Postanowiłam że z racji mojego lenistwa pora na mobilizacje i mam nadzieję , że to forum mi w tym pomoże :) Moim celem jest nie tylko utrata wagi ale przede wszystkim poprawienie mojej kondycji .To tyle na teraz :) Zapraszam wszystkich , którzy także maja swoje cele !!!

Hej Skydancer:) Chyba nie idzie mi aż tak źle :)Dzisiejszy dzień to tak naprawdę początek powrotu do treningów , ktore kiedys wykonywałam systematycznie :) Padło na nogi i trening silowy więc jutro po takiej przerwie domyslam sie ze ledwo zwleke się z łozka i beda zakwasy :p :) Po nogach ... padło na brzuch , dorzucialam więc 30minutowe brzuszki bo na te zajęcia chodzę juz od pol roku z mniejszymi badz wiekszymi przerwami :) A Ty masz jakis cel?cwiczysz gdzies trenujesz???

Oj ... chyba tylko mnie zebrało się na ćwiczenia i aż sama się dziwie gdzie cała reszta??? czyżby wszyscy tylko się odchudzali i nie ćwiczyli w ogóle?

Nie tylko ciebie. Ja juz 2 miesiac cisne trening silowy polaczony z aerobami :) Nie dosc ze zdecydowanie lepiej sie czuje to tluszcz powoli znika. Bede miec klate jak Glen Danzig :classic_cool:

Gość andzia343
czesc :) To ja sie przylaczam:) ostatni iesiac sie strasznie rozleniwilam, wczesniej duzo smigalam rowerem... Jestem zla na siebie i musze zaczac dzialac . Dzis planuje godzine rowerka i cwiczenia na barki, biceps triceps z hantelkami

Gość andzia343
Illuminatus tak wiem tylko mi narazie chodzi o samo rozruszenie na tak małym obciazeniu to moze wiecej cwiczen zrobic ... po miesiacu jak sie rozruszam dopiero zaczne jakis konkretny plan treningowy Dzis narazie mam za sobą 40 min na rowerku wieczorem tez troche pocwicze :)

Gość andzia343
Illuminatus tak wiem tylko mi narazie chodzi o samo rozruszenie na tak małym obciazeniu to moze wiecej cwiczen zrobic ... po miesiacu jak sie rozruszam dopiero zaczne jakis konkretny plan treningowy Dzis narazie mam za sobą 40 min na rowerku wieczorem tez troche pocwicze :)

Gość Zeterminowana28
Super , że jednak nas więcej :) Ja dzisiaj konam :p tak jak przypuszczałam , półroczny przestój w treningach siłownych ( mam tu na myśli zwłaszcza wykroki hantelkami ) zaowocowal takimi zakwasami , że we wtorek wstawałam jak emerytka:p Dzisiaj nie było wiele lepiej ale za to byłam na pierwszym mim treningu Indoor Walking :p to raczej typ aerobów bo wiadomo , że głównie nogi się meczą ale była masakra :p Potem standardowo30minutowe brzuchy :)Zajecia prowadzi Mistrzyni Europy i vice mistrzyni Świata w kulturystyce i fitness wiec chyba nie muszę wspominac , że było ciężko :) Jutro mam przerwe i kolejny trening dopiero w w piatek ale tym razem beda to juz ok 2 godziny bo Indoor do tego PBU:) Wyglądac bede pewnie rownie nieciekawie jak dzis ale nie wiem jak wam ale mnie znow sie buziyra cieszy bo nie flaczeje z tona krowek na anapie tylko cos robie bo kiedys wygladalam super a teraz ... o zgrozo +6kkilo :p Illuminatus- fajnie ze jestes i doradzasz:)ale u mnie podobnie jak u Andzi : wiem co z czym łacyc ale chce sie stopniowo rozbujac:p Andziu- dobrze ze cwiczysz i wnioskujac o sprzęcie rozumiem ze skupiasz sie na cwiczeniach w domu ???No chyba ze sie myle a ten rowerek t taki twoj ulubiony srzet na ktorym nawet na silowni smigasz??? Ja musze sie uporac z dolem głownie bo to dol mam zatłuszczony , brzuch nawet ok , ale nie to co bylo wiec chce poprawic z reszta .... pomierze sie to bedzie bardziej obeiktywne .W kazdym razie na wadze prawie 61 kilo , dokladnie 60,70 z wczoraj:) Skydancer- a Ty gdzie nam zaniknłes/las?

Gość Zeterminowana28
a..... byłabym zapomniala :p Bedzie ktos chetny na A6W od pazdziernika???lub moze byc nawet i od teraz:p