Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle chetna na ...

Moje fantazje sexualne, czy wy tak robicie?

Polecane posty

Gość Przyczajony w krzaczorach :D
Przyczajony no i bardzo dobrze ja też wolę przewieźć niż się "przejechać" Rozumiemy się bez słów normalnie :D

Gość magda89w9w
dziękuję kochani za rozmowe :* życzę dobrej nocy i miłych snów wszystkim :*

Gość stary_ok
Do chciałabym.......masz piękne fantazje , no może poza sikaniem na twarz ale obok byłoby pięknie. Zawsze marzyłem o kobiecie pozbawionej skrupułów pragnącej seksu w każdych okolicznościach. powodzenia życzę

Gość magda89w9w
witam ponownie, chciałam podziękować za rady, w szczególności wrażce! mąż wrócił dzisiaj z pracy i mieliśmy zajebisty sex, ostry jak nigdy dotąd :P

Gość brunet___
hej magda:) rozmawialismy wczoraj napisz co robiliscie

Gość magda89w9w
brunet haha, Twoj wpis spowodowal usmiech na moje twarzy. "napisz co robilicie". ale to tak w skrocie ok!!! na dzien dobry mu wymasowalam, i wzielam do buzi, minetka a potem to juz szybko sie potoczyło. Było wiele roznych pozycji, sporo wulgaryzmow ... skonczylo sie lodzikiem z polykiem bo za niedlugo mam owulacje a w cizy jeszcze nie chce byc :P mam nadzieje ze zaspokoilam Twoja ciekawość...

Gość pissdlaless
No a ja chetnie poznam kolezanki bi pragnace usiasc mi na twazy i popuscic zlotego deszczu prosto w moje usta podczas lizania a same leca w sline:-)535745483:-)

Gość gość
Ja mam faceta który jest beznadziejny i nie wszystko z nim robię ale mam kochanka który jest idealny i ma dużego, bardzo lubimy na ostro i wszystkie pozycję kiedyś byliśmy para teraz przyjaciele i tylko na sex się spotykamy on uwielbia 69 ja od tylu(wczorajszej nocy było idealnie a rano 3 razy we mnie wszedł)i lubię jak spie a on ma ochote i wchodzi we mnie i oboje lubimy anal i oral.jak mnie widzi to od razu mu staje twierdzi ze jestem ciągle wilgotna i wąska na 1-2 palce.uwielbiam się z nim kąpać i jak mu stoi i mnie nim dotyka,potem liże moje soki i mnie rznie.a mój obecny kochamy się w gumce i tylko liże szyję i mietoli piersi.porażka.choć mój kochanek stwierdził ze ostatnio piersi mi urosly więc + dla mnie.i chciał ostatnio bym mu się zsikala na twarz ale nie zrobilam tego.moźe będzie jeszcze okazja nim wyjedzie za granicę na 0,5 roku :-(

Gość gość
P.s.widzimy się raz na jakiś czas ma żonę prawie rozwodnik ale nie chce żadnej kobiety na stale.a ja tak bardzo chce mieć z nim dziecko :-(

Gość gość
Chętnie popiszę z jakąś bezpruderyjną panią n/t fantazji seksualnych. kusocinski@op.pl

Gość gość
Pozazdrościć fantazji bo wielu kobietom jej niestety brakuje...

Gość gość
ja byłabym w stanie zgodzić się na sikanie na siebie nawzajem ale tylko po naszych 'genitalich' :D jeśli chodzi o ten trójkąt to nigdy w życiu, nie chciałabym drugiego faceta w łóżku ani poza nim, moim itak nie mogę się nasycić tak na mnie działa a na innych jakoś nie patrzę nawet, ewentualnie mogę się zgodzić aby mnie posuwał i w tym czasie wkładał wibrator w dupkę :P co do reszty to jak najbardziej marzy mi się to i w końcu chyba zmuszę mojego do tych rzeczy i aby się trochę otworzył bo coś leniwy się zrobił. dzięki za inspirację bo chyba jutro zmolestuję mojego faceta zaczynając od loda z połykiem a potem wejdę mu na twarz i poocieram się cipką o usta, mrrr :D

Gość gość
ja byłabym w stanie zgodzić się na sikanie na siebie nawzajem ale tylko po naszych 'genitalich' :D jeśli chodzi o ten trójkąt to nigdy w życiu, nie chciałabym drugiego faceta w łóżku ani poza nim, moim itak nie mogę się nasycić tak na mnie działa a na innych jakoś nie patrzę nawet, ewentualnie mogę się zgodzić aby mnie posuwał i w tym czasie wkładał wibrator w dupkę :P co do reszty to jak najbardziej marzy mi się to i w końcu chyba zmuszę mojego do tych rzeczy i aby się trochę otworzył bo coś leniwy się zrobił. dzięki za inspirację bo chyba jutro zmolestuję mojego faceta zaczynając od loda z połykiem a potem wejdę mu na twarz i poocieram się cipką o usta, mrrr :D

Gość gość
A moze masz chec popisac na mailu

Gość gość
Witaj! Chętnie się Tobą zajmę z Moim kolegą. Bardzo dyskretnie. Odpisz na wit-hen@wp.pl

Gość gość
aż się podnieciłam... a męża obok nie ma... a tak w ogóle to z moim mężem mam taki seks, że większą przyjemność (czytaj orgazm ) sama sobie zrobię.... I co wy na to???

Gość gość
Może pomożemy sobie na wzajem?

Gość gość
wiecie co? jestem zdziwiona... napisałam coś tylko trochę zboczonego i uznali to za spam.... a myślałam, że tu jest normalnie...

Gość gość
Gość 17.07 nie przejmuj się oni tacy są trzeba ich brać na miękko

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia