Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak aby coś pokazać

Do Dziewczn i facetów (filmik)Dyskusja:Czy nieładni bądz otyli mają szanse na sz

Polecane posty

Gość Tak aby coś pokazać

Czy podoba ci sie ten facet przed wystepem??A jakie wrażenia po ??Miałby szanse u ciebie przed?A po? Wasze odczucia obejrzyj warto www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4frs4 www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4frs4 Filmik iście Epicki ale w nim kryje sie cała prawda o ludziach ale i o życiu.Ta piekna historia pokazuje to że z początku ludzie patrzą na wyglad i oceniaja po wyglądzie.A przecież najważniejsze jest to co sie ma w środku.Jeśli masz jakieś wady to nie powód żebyś stał w miejscu musisz otworzyć sie i pokazać co masz w sobie najlepsze.Wten sposób osiągniesz szczeście i znajdziesz kogo szukasz.;)

Gość Tak aby coś pokazać
szanse na szczeście* w temacie bo zjadło.

Mam 22 lata, jestem gruby, mam wspaniałą dziewczynę, świetnych przyjaciół, mase znajomych, jestem szczęśliwy... czy szczęście jest przeznaczone dla "pięknych"?? POEBALO

Gość Aranakin
widziałem ten filmik zgadzam sie z autorem a koleś roz.jeb.ał system:))

Gość Orwell John Bee
Well, jednym jest jego głos a czymś innym człowieczeństwo - jeśli odwołujemy się do przykładu filmiku. Miłe dziewczyny patrzą na niego raczej ze współczuciem i rzadko która widziałaby tego gościa przy swoim boku, który jest skryty, nieśmiały - jako partner nie sprawdziłby się za bardzo. Temat powinien brzmieć: "szansę na sukces".

Gość wujek jego stryja
hahahahahahahaha co za ziomek

Gość wujek jego stryja
bo ku.rwa tak to jest że ludzie postrzegają po wyglądzie 95% i nic tego niezmieni instynkt żwierza;) a bajki piekna i besia .To se można ale po co sensu niema:(

Gość srupdup
Srupdup