Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

showyourrythm

trudny związek .. /prosze o rade

Polecane posty

Witam mam pewien problem Jakieś kilka miesiecy temu poznalam mężczyzne , jednak stwierdził , że to sie nie uda w lipcu wyznał mi miłość i powiedział , że późno do niego to wszystko doszło .. jakiś tydzień temu się rozstaliśmy z jego i mojego powodu ja nie potrafiłam zaufać a on stwierdził , że nie chce się wiązać na stałe ... od jakiś kilku dni znów zaczął do mnie pisać dzwonić . .. tym razem zaprasza do kina i takie pierdoły .. myślę , że powtarza się sytuacja z samego początku ... Tęsknie za nim ale nie mam pojęcia co teraz robić może lepiej jak nie będę się z Nim widywać ? skoro 2 razy zawiódł , zawiedzie i 3 ..?

Gość jaki zwiazek
tu nie ma nawet tego... przykro mi :( po co masz sie szarpac, nie pasujecie do siebie, nie wypali ta relacja

Gość Bawi się
z Toba w kotka i myszke, ja bym twardo powiedziala sobie NIE. wiem ze to sie latwo mowi ze bylam w podobnej sytuacji i na dobre mi to wyszlo, a jak masz z nim spedzic reszte zycia to tak bedzi predzej czy pozniej, bo jak mu naprawde zalezalo to nie przejdzie mu to tak z dnia na dzien 3maj sie!

hmm no dlatego właśnie się nad tym zastanawiam poważnie .. z drugiej strony widać , ze mu zależy bo kilka dni temu nie popisałam się inteligencją i niestety go zwyzywałam pod wpływem złości a jednak jak widać nawet po czymś takim nie odpuścił chociaż wiem , że nie jeden by to zrobił po takich wyzwiskach jakie w jego kierunku posłałam...