Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JużSieWyspałam!

Twarz wiele mówi o człowieku!

Polecane posty

Gość JużSieWyspałam!

A właściwie jego usta! Wąskie usta zawsze należą do ludzi bez zasad moralnych,osoby takie pozornie i przed szeroką publicznością przyznają się do wielu zasad,natomiast w praktyce mają ich niewiele lub co wydaje się normalnym ludziom niemożliwe,nie mają ich wcale. Ludzie o wąskich ustach są egoistami. Rodzina dla nich to wyłącznie ci w których płynie ich krew czyli nie żona nie teście i nie jakaś tam dalsza -kuzynostwo np. Potrafią latami dorabiać się na czyjejś krzywdzie-również żony czy osób które są z rodziny natomiast nie są z wąskoustnymi spokrewnione. Wąskoustni uważają się za ludzi o wielkich sercach i takich którzy mają swoje zasady. Moim zdaniem ich zasadą nr.1 jest powolutku, po trupach, a do celu. Niestety wąskoustni nie posiadają samokrytycyzmu i mają swoje własne poglądy, nie potrafia widzieć swoich wad-nigdy więc nie dostrzegą że coś źle zrobili a nawet jeśli to w jakiejś blachej sprawie i wówczas zawsze przyznają się do malutkich błędów budując przy tym jeszcze bardziej swoje własne poczucie wartości... Wąskoustni uważają się za ludzi NAJ pod każdym względem.

Gość Popieram!
Pod każdym względem!

Gość nie ma to jak
sobie samej odpowiadać na temat. :D

Gość nie ma to jak
Ja się z tym nie zgadzam. Mam wąskie usta i jestem piękna i wpaniała. Napewno wykaczam poza przeciętną granicę doskonałości.