Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de3ndj3d3dd

Wstydze sie rizebrac przed facetem bo jestem chuda...

Polecane posty

Gość de3ndj3d3dd

Tzn rozbieram sie przed nim bo już poszlismydo łozka pare razy ,ale za kazdym razem mysle ,ze on mysli jaka jestem chuda i odpychajaca :( niby on ma ochote na seks i sam go inicjuje ,ale sama nie wiem co o tym myslec...Mam 160 wzrostu i waze 47 kg ,ale wygladam chudziutko. kości mi może nie wystaja ,ale mam mały biust (85 w biuscie , 70 pod) talie (60) tylko biodra jako takie bo 92

Kwestia podejścia, czuj się piękna, a za taką będą Cię mieli Wiem o czym mówisz, sama kiedyś miałam takie wyobrażenie że jestem chuda i odpychająca. Ważę tyle samo co Ty, a mam 10 cm więcej wzrostu.

Gość de3ndj3d3dd
Moze ja nie waze jakoś bardzo mało ,ale wygladam chudo :( postaram sie przytyć i nabrac masy ciala ,ale u mnie to jest trudne niby skorochce mu sie ze mna seksu tzn ,ze chyba go nie odpycham ,a jednak sie tak czuje :(

Gość ludzki nietoperz
a jaki problem dostać ciut krągłości, masz rację, faceci nie są nienormalni,nikt z nas nie gustuje w anorektyczkach to zagadka dla nas - po jakiego chooja wygladacie jak szczapy kobieta musi mieć na czym usiąść i czym oddychać

Gość pvcvcvc
Lepiej gdy kobieta jest zbyt chuda niz zbyt gruba . Uwież mi ..

Gość de3ndj3d3dd
możelepiej niz kiedy jest gruba bo chociaz nie mam cellulitu , rozstepow itd... ale martwie sie tym ,ze go nie pociagam :(

Gość ludzki nietoperz
a nie może być normalna, przedział do zaakceptowania jest spory ...................... a ty , radząca chudość,, przez taką presję dziewczyna będzie popadała w obłęd, czy kawałek serka nie jest przegieciem albo czy czekoladka to już powód do wkładania dłoni w usta by się wypróżnić zamknij się i swoje anorektyczne ideały stosuj do siebie .............. można nie mieć grubej dooopy tak samo jak nie trzeba być szkieletem tak trudno to zrozumieć ? mamy gdzieś kościotrupy z żebrami na wierzchu . O H Y D A

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Pociągasz , pociagasz... Gdybyś nie pociagała to by Cie tylko raz przeleciał bo po co mu seks z kimś kto go nie kręci ? ;)

ludzki nietoperz a nie wpadłeś na to że ona (i ja) z natury jesteśmy chude? ja jem blisko 8tys kalorii dziennie, właściwie jem bez przerwy i utyć nie mogę. Takie geny

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Facet jeśli spotyka sie z kimś bez zobowiązan nie zmusza sie do seksu bo nieby po co ? ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Poza tym....niby się teraz mówi takie pierdoły ,ze faceci już nie lubią chudych i ,, zrobionych " tylko pyszyste i naturalne.. takie bla bla bla,a kogo podrywają? Z tego co widze chude maja branie a chuda nie musi byc od azu anorektyczką. znam wiele chudych i są w pewnej ,,normie"

Gość Daminamina
ja jestem chudsza od ciebie ważę 52 kg przy 169 cm wzrostu i jakoś nie narzekam, aha dupę to ty masz sporą zwłaszcza na ten wzrost, ja mam prawie 170 cm i mam mniej niż 90 cm więc chyba masz kompleks z grubą dupą, a nie że ty taka chudziutka haha

Gość Daminamina
hgg ważysz 47 kg przy 170 cm? :O wiesz, że masz sporą niedowagę BMI 16.3 tylko

tak, wiem że to spora niedowaga, ale utyć nie mogę, choć jem jak świnia

Gość zazdrość....straszna rzecz
----> Daminamina ja jestem chudsza od ciebie ważę 52 kg przy 169 cm wzrostu i jakoś nie narzekam, aha d**ę to ty masz sporą zwłaszcza na ten wzrost, ja mam prawie 170 cm i mam mniej niż 90 cm więc chyba masz kompleks z grubą dupą, a nie że ty taka chudziutka haha ja pierdolę, 92 cm w tyłku uważasz za sporą dupę? normalna jest. nie wkręcaj Jej kompleksów. raczej ty powinnaś martwić się swoimi "mniej niż 90 cm" bo to tyłek nastoletniego chłopaczka. a do autorki.. inni mają gorzej, uwierz. fajną masz figurę i skoro sam innicjuje seks to znaczy, że podobasz mu się taka jaka jesteś.

Gość poznał kogos
oj oj a ja bym chetnie taką chudzinke przytulił ehhh i nie wypuscił, bardzo podobaja mi sie takie dziewczyny, wiec nie narzekajcie bo takich wielbicieli jest duuuzo wiecej

Gość prawictwo pospolite1
92 cm w tyłu to spora zaleta . idealne wymiary dla kobiety to 90-60-94

Gość Daminamina
tak na wzrost 160 cm dupa 92 cm to dość spora dupa, nigdy bym nie powiedziała że to chudy tyłek. Porównaj modelki 180 cm mają mniej niż 90 cm w biodrach - one są chude, a 92 cm na 160 cm? No sorry, dla mnie to żadna chudość nie jest

Gość Daminamina
no może zaleta w tym sensie że okrągły tyłek kobiecy ale na pewno nie chudy!!!! no ludzie :) naprawde nie wiem o co autorce chodzi. JA jestem chudsza od autorki, a wcale nie jestem za chuda, zwykła przeciętna szczupła figura, na pewno nie za chuda

Gość Daminamina
naucz się wklejać 🖐️

Jeśli dziewczyna ma mniej niż 90 cm w biodrach , to według mnie jest porażka .

Gość Daminamina
hahah, mało mnie obchodzi zdanie prawika :D

Gość Daminamina
prawictwo pospolite1 jak uważasz tą laske za porażkę to chyba jestes gejem :D

http://www.drezkill.com/Kirk%27s%20Crap/Women/nice%20ass.jpg każda kobieta musi mieć minimum 90 cm w biodrach . W innym wypadku jest aseksualna

Gość ja mam podobnie...
tzn. chuda nie jestem, bardziej taka ''w sam raz" Czasem słyszę wręcz, że mam fajną figurę, jednak moim problemem są bardzo, bardzo małe piersi. Tak właściwie to ich nie ma.... zaczęłam spotykać się z facetem, to dopiero sam początek, byliśmy narazie na dwóch tylko randkach, ale jak sobie pomyślę, że jak kiedyś by do czegoś doszło i mam się przed nim rozebrać.... słabo mi na samą myśl... gość ucieknie z krzykiem :(